Veli Nurmisen talliin uskomaton kaksoisvoitto - "Maalissa tasaista"
Veli Nurmisen valmentama ja ohjastama Aiheen Juhannus (arkistokuvassa) nappasi kakkossijan, kun tallikaveri Boheemi ehti Heikki Hietasen ajamana juuri maaliviivalla edelle.Kuva Jarno Unkuri.

Veli Nurmisen talliin uskomaton kaksoisvoitto - "Maalissa tasaista"

Kaustisen Toto5-peli päättyi lähtöön, jossa sattui ja tapahtui. Maalissa oli ensimmäisenä kaksi Veli Nurmisen valmennettavaa, Boheemi ja Aiheen Juhannus.

Toto5-päätöksen Helkan Urho palasi kommenttien mukaisesti varovaisella ajosuorituksella radoille, eikä se hänniltä sisäradalta ehtinyt millään nousemaan kärkimatsiin.

"Boheemi on tosi kovassa kunnossa, mutta vähän mielialahevonen. Oltiin todella kaukana, mutta hevonen oikein innostui, kun oli vähän ahtaita paikkoja ja kavereille tuli laukkoja", Boheemia ohjastanut Heikki Hietanen kommentoi.

Nurmisen oma ohjastettava, Aiheen Juhannus, kesti kakkoseksi. Se joutui tekemään alkumatkalla kovasti töitä päästäkseen johtavan rinnalle. Siitä tamma vyöryi jo viimeisen takasuoran alussa kärkeen. Tamma oli pitkään kiinni voitossa, mutta päätössatasella tasainen rintama vyöryi haastamaan. Nurmisen onneksi vain Boheemi ehti edelle.

Lue raveista lisää ja Veli Nurmisen kommentit keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi