Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kaksikymppiä riittää
Jättisuosikki Willow Pride varmistetaan avauskohteessa.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kaksikymppiä riittää

Kolmannen kohteen Posokka on ideavihjeen varma. Paalulta matkaan pääsevä tamma on todennäköisin keula, mistä pystyy 20 metrin takamatkalta starttaavan suosikki Kukkarosuon Veeran kaatamaan.

Avauskohteessa suursuosikki Willow Pride varmistetaan nousuvireisellä Stoneisle Oceanilla, joka ei huippuiskussaan ole yhtään Willow Pridea huonompi kilpahevonen. Toisessa kohteessa potintekijöiksi poimitaan viimeksi rehdillä suorituksella ennätyksensä tehnyt Charming April sekä samassa kisassa vajaa neljän kuukauden tauko huomioiden positiivisesti esiintynyt Sapta Rishi.

Kiihdytys on Toto65-4:ssä erittäin mielenkiintoinen, sillä molemmilla suosikeilla sekä Hujakkeella että Issakan Valolla on siinä laukkariski. Ensiksi mainitulla maltillisena avaajana myös pussitusriski. Vähän pelatuista mukaan viimeksi kiihdytysvaiheessa laukannut Hollaus. Viidennessä kohteessa ykkösradalta starttaava ja keulassa tai 2. sisällä juokseva Melinda Ses on mielenkiintoinen merkki. Päätökseen suosikki Truedream A.F.:n kaveriksi viimeksi Anne Kankaalta oikein positiivisesti aloittanut Credit To Love.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi