Suomalaisten käteispelaamisen mahdollisuus Ruotsissa poistuu

Suomalaisten käteispelaamisen mahdollisuus Ruotsissa poistuu

Suomalaiset joutuvat 1.7.2021 alkaen Ruotsissa tai Ahvenanmaalla vieraillessaan pelaamaan totopelinsä ATG:n kohteisiin suomalaisen pelitilin kautta.

Vuodesta 2019 lähtien on pelaajien täytynyt Ruotsissa tunnistautua voidakseen pelata rahapelejä ja nostaa niistä voittoja. Ulkomaalaisille vieraille tämä on ollut mahdollista perustamalla pelipisteessä tai raviradalla väliaikainen pelitili. Nyt mahdollisuus poistuu.

”ATG:n lakisääteisten vaatimusten vuoksi monet asiakkaat, jotka ovat joutuneet täyttämään lomakkeita pelatessaan ja voittoja lunastaessaan, ovat kokeneet tämän monimutkaiseksi. Nykyään suuri osa asiakkaista, erityisesti suurimmat kävijäryhmät Norjasta, Suomesta ja Tanskasta, voi pelata Ruotsin kohteiseen oman maansa peliyhtiön kautta myös Ruotsissa”, ATG tiedottaa.

Suomalaisille pelaaminen on mahdollista Veikkauksen pelitilin kautta.

Mahdolliset voittovarat väliaikaisilta pelitileiltä Ruotsista voi nostaa ATG:n pelipisteistä 30.6. saakka ja sen jälkeen Proof of value -lomakkeella suoraan ATG:ltä.

ATG:n ratkaisu on osa Ruotsin ravipelien siirtymistä digiaikaan. Osalta Ruotsin raviradoista pelipäätteet ovat jo poistuneet, ja lopuiltakin ne poistuvat tällä tietoa vuoden 2023 aikana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi