Toto75 Solvallassa: Manny Muscle aloittaa 4-vuotiskauden
Reijo Liljendahlin valmentama Manny Muscle juoksee Solvallassa lauantaina. Kuva. Anu Leppänen

Toto75 Solvallassa: Manny Muscle aloittaa 4-vuotiskauden

Hannu ja Mikko Laakkosen kasvattama ja omistama Manny Muscle nähdään lauantaina Solvallassa 4-vuotiaiden oriiden/ruunien Margaretas Tidiga Unghästsserie -sarjan lähdössä. Hurjavireinen Mr Mah Can on vastassa Toto75-pelin kakkoskohteessa.

Manny Muscle juoksi 3-vuotiaana 10 starttia. Muscle Hillin ja Naughty Nannyn poika jäi vain kerran totosijojen ulkopuolelle. Tuo epäonnistuminen tuli pahimpaan mahdolliseen paikkaan. ”Viime kausi oli ehdottomasti hyvä, mutta en voi tietenkään olla siihen tyytyväinen. Hevonen alisuoritti Ruotsin Kriteriumin finaalissa, syyksi paljastui kurkunpääntulehdus. Meillä oli isot odotukset hienon karsintajuoksun jälkeen”, valmentaja Reijo Liljendahl muistelee.

”Kausi päättyi Breeders’ Crown -finaalin kakkossijaan marraskuussa. Sen jälkeen vähän palauteltiin hevosta, ja aloitettiin talvivalmennus. Joulukuussa ajoimme jarrukärrytreeniä, tammikuussa intervalleja ja helmikuussa olemme ajaneet jo hiittejä. Kovimmillaan Manny Muscle on mennyt Solvallassa 17,5-vauhtia.”

”Solvallassa meillä on hyvä lähtörata (5), ja hevonen on nopea startista, jos niin halutaan. Pidän Manny Musclesia hyvänä hevosen, ja pelaajien on syytä huomioida se heti kauden avauksessa. Toki Erik (Adielsson) päättää taktiikan.”

”Manny Muscle on ilmoitettu kaikkiin suuriin kilpailuihin. Ensimmäinen iso tehtävä on Kungapokalen Åbyssä toukokuussa. Derby syksyllä on tietysti se tärkein lähtö, joka pitäisi voittaa.”

Lähtöön oli ilmoitettu myös toinen suomalainen, mutta Veijo Heiskasen ja Valley Media Oy:n omistama Kurri Jari Boko jää pois.

Muissa lähdöissä nähdään paljon suomalaisten omistamia hevosia. Ennen 75-kierrosta juoksevat Silverado Wania, Backwood’s Boogie, Finland ja Daven Port. Joseph Boko on 75-pelin avauksessa Klass I -finaalissa. Mandela Zon juoksee kolmoskohteessa Klass II -finaalissa. Diversity Pellini on mukana Diamantstoetissa, joka ajetaan neloskohteena.

Solvallan Toto75-kierros käynnistyy klo 17.20.

Tästä Toto-kohteisiin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi