Makethemark, Anne Raatikainen ja Petri Salmela juhlivat 2019 St Michelin voittoa. Kuva: Anu Leppänen
Makethemark, Anne Raatikainen ja Petri Salmela juhlivat 2019 St Michelin voittoa. Kuva: Anu Leppänen

Toto86 keskiviikkona Visbyssä – joko on Makethemarkin vuoro

Petri Salmelan tallista matkaa Gotlannin saarelle seitsemän hevosta kilpailemaan Visbyn Toto86-raveissa. Tallin tähti Makethemark juoksee Gotlandslöpningenissä, jossa voittaja palkitaan 150 000 kruunulla.

Makethemark aloitti tauon jälkeen Färjestadissa heinäkuun alussa, ja esitys oli erittäin positiivinen. ”Olin tosi tyytyväinen siihen, miltä hevonen tuntui koko päivän, ja miten se meni Färjestadissa. Se oli rauhallinen ja toimiva, Uffe (Ulf Ohlsson) sanoi, että voimia jäi varastoon, kun tilaa ei tullut lopussa. Uskon, että se parantaa vielä, kun sai startin alle. Kotona sitä on treenattu vain rauhallisesti, pääasiassa kävelyä. Varusteisiin ei tule muutoksia, kengät jalassa ja jenkkikärryt”, Salmela kertoi.

Mika Forssin ajama Gocciadoron tallin Zaccaria Bar ja hienoilla juoksuilla kultadivisioonahevoseksi noussut Jaguar Dream ovat kovat vastustajat. Ne pääsevät lähtemään hyviltä lähtöradoilta 3 ja 4. Onkel Investin Nadal Broline on väläytellyt tulemistaan ja on hyvä yllätyshaku.

Toto86-pelin avauskohteessa Salmelan tallin Hector Sisuun luotetaan paljon, vaikka se joutuu lähtemään 40 metrin takamatkalta. ”Ajoin sillä tänään (maanantai) rivakammin, ja se tuntui oikein hyvältä. Se on hienossa kunnossa ja juossut kovissa lähdöissä. Viimeksi paloi kolmossija, kun sen päälle ajettiin takaapäin. Uskon hyvään sijoitukseen”, Salmela sanoi.

Salmelan hevosia nähdään jo ennen 86-kierrosta. Visbyn avauslähdössä kilpailee Impressive Sisu, joka aloitti uransa voitolla. ”Maanantain treenissä se tuntui tosi hyvältä. Mika (Forss) tykkäsi tästä kovasti siinä avauskilpailussa. Hevonen ei ole vielä valmis koviin lähtöihin, mutta pärjää näissä aloittelevien lähdöissä”, Salmela uskoi.

Visbyn Toto86-kierros käynnistyy klo 20.20. Suomen aikaa.

Tästä toto-kohteisiin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi