Daniel Wäjersten ajaa kotiradallaan Bergsåkerissa.
Daniel Wäjersten ajaa kotiradallaan Bergsåkerissa.Kuva: Anu Leppänen

Toto86-ennakko Bergsåker ja Jägersro, jackpot: Redén vastaan Wäjersten

Solvalla keskittyy kolmipäiväiseen Elitloppet-viikonloppuun. Keskiviikon Toto86-peli ratkaistaan Bergsåkerin radalla Sundsvallissa ja Jägersrossa Malmössä. Jackpotia on 86-pelissä 766 395 euroa.

Daniel Redénin ja Daniel Wäjerstenin tallit ovat vahvassa roolissa Bergsåkerissa. Kierroksen aloittaa tammalähtö, jossa ajavat oppilasohjastajat. Redénin Heather Zet saa rattailleen tallilla työskentelevän Martin P Djusen, ja valjakko on vahva suosikki takarivistäkin.

”Heather Zet juoksi viimeksi johtavan rinnalla. Toivon, että se olisi pystynyt siitä voittoon, mutta niin ei käynyt. Uskon, että lyhyempi starttiväli on parempi tammalle, ja tehtävä näyttää oikein sopivalta. Hevonen on nopea, mutta on hyvä, että se saa mennä nyt selissä. Uskon, että se tekee hyvän juoksun”, Daniel Redén kertoi.

Avoimen luokan lämminveriset kisaavat 86-pelin vitoskohteessa. Chestnut ja Versace Face tulevat Redéniltä. Örjan Kihlströmin ajama Chestnut aloitti kauden kakkossijalla ja on lähellä voittoa ykkösradalta. Kun matkana on 2640 metriä, Redénin itsensä ajama Versace Face on myös vaarallinen. Se muistetaan Vermon Voimaliigan voitosta vuodelta 2022, mutta viime startissa Seinäjoella ei homma sujunut.

 ”Chestnut teki tosi hyvän juoksun viimeksi pitkän tauon jälkeen täydellä matkalla. Uskon, että se vei hevosta eteenpäin. Nyt on matka pitempi, mutta vastus on kovempi. Lähtörata on hyvä, ja testaamme ajaa ilman kaikkia kenkiä. Kokeilu on mielenkiintoinen. Versace Face oli huono Suomessa. Reissu oli pitkä, johon hevonen ei ollut tottunut, ja sitten tuli lumimyrsky. Unohdetaan se lähtö. Testaamme ajaa ilman kenkiä. Treeneissä hevonen on tuntunut hyvältä”. Redén sanoi.

Kotiradan Daniel, sukunimeltään Wäjersten tuo lähtöön myös kaksi hevosta. Global Badman on kokenut kultadivisioonien kävijä ja aloittanut kauden hyvin. Se on lähdön suosikki, Night Art on Wäjerstenin toinen hevonen. Se sijoittui viimeksi neljänneksi Uumajan 5-vuotislähdössä, jonka Joviality voitti.

”Global Badman on oikein hyvällä mallilla ja todella huippukunnossa. Se on tuntunut treeneissä edelleen hyvältä. Nyt on tosiaan lähtörata ulkona, mutta hevosella voi ajaa miten tahansa. Lähtönopeutta löytyy, ja jos kuski haluaa, niin sillä voi ladata. 2600 metrillä ei lähtöradalla ole ihan niin suurta merkitystä. Global Badmanilla on parempi voittomahdollisuus meidän hevosistamme”, Oskar Florhed Wäjerstenin tallilta kertoi Kanal75:n haastattelussa.

”Night Art on tehnyt tasaisen varmoja suorituksia. Viimeksi se oli oikein hyvä ja tuli 10-vauhtia päätöskierroksen taktiikkajuoksussa. Tässä varmaan tarjotaan nätti juoksu, kun matkana on 2600 metriä”, Florhed sanoi.

Jägersron urheilullinen huipennus on 86-seiska, jossa on mukana kovia tammoja. Joakim Lövgrenin Lady Beluga ja Flemming Jensenin Glorious Rain ovat lähdön isorahaisimmat.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi