Kontio ajaa Cokstileä Kalmarissa – Rättvik ja Skellefteå juhannuksen muut pääradat Ruotsissa
Cokstile sai Kalmarsundpokaleniin saman ykkösradan kuin Elitloppetin karsintaan, josta selvitti tiensä finaaliin. Rattaille hyppää nyt Jorma Kontio.Kuva: Anu Leppänen

Kontio ajaa Cokstileä Kalmarissa – Rättvik ja Skellefteå juhannuksen muut pääradat Ruotsissa

Ruotsissa ajetaan juhannusviikonloppuna kahdeksat ravit. T75-kierros ajetaan poikkeuksellisesti vasta sunnuntaina kello 17.20 alkaen.

Hagmyren ja Årjäng ovat juhannusaaton ravipaikkakunnat. Rättvik, Oviken, Lindesberg ja Skellefteå toimivat ravien järjestäjinä juhannuslauantaina. Kalmarin 75-ravien lisäksi ravataan sunnuntaina Arvikassa pisteravit.

Rättvikissä ajetaan Breeders’ Crownin alkueriä. Hannu ja Mikko Laakkosen Graham Hill ja Highway To Hill kisaavat 3-vuotiaiden oriiden/ruunien BC-lähdössä. Valley Median ja Veijo Heiskasen Kurri Jari Boko juoksee 4-vuotiaiden BC:ssä. Nadal Broline ja Hachiko de Veluwe nähdään Midsommarloppetissa.

Skellefteån lauantai-ilta huipentuu 3140 metrin Midsommarkranseniin. Samu Sundqvistin Selmer I.H. ja Petri Salmelan valmentama B.W.L.Ruthless starttaavat takamatkoilta.

Kalmarin 75-kierroksen Stoelitenissä Grande Diva Sisu kohtaa hurjavireisen Hevin Bokon. Kalmarsundspokalen on kultadivisioona. Jorma Kontio ajaa Elitloppetin finaalissa juossutta Cokstileä, joka starttaa radalta 1. Heli Tarrimaan hoitama Zarenne Fas ja Timo Nurmoksen valmentama Brother Bill ovat takarivissä.

Toto-kohteisiin:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi