Pelaajat huolestuivat: voisiko torstain häiriötilanne toton pelaamisessa Ruotsiin toistua viikonloppuna?

Pelaajat huolestuivat: voisiko torstain häiriötilanne toton pelaamisessa Ruotsiin toistua viikonloppuna?

Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Australian kohteet eivät olleet Veikkauksella jatkuvasti pelattavissa helatorstaina.

Torstaina aamupäivällä Veikkauksen nettipelissä oli viesti, jonka mukaan peli yksittäisiin Ruotsin lähtöihin ei ollut mahdollista, mutta T-pelit olivat pelattavissa. Aikaisemmin yksittäisiin lähtöihin pelatut pelit olivat voimassa, mutta voitonmaksussa varoiteltiin viiveistä.

”Tilanne johtui poolien isännän ATG:n teknisestä häiriöstä. Häiriö ei vaikuttanut ainoastaan Veikkauksen pelaajiin, vaan tilanteesta kärsivät myös muiden maiden kuten esimerkiksi Norjan pelaajat. Veikkauksella eikä muilla kumppanipeliyhtiöillä ollut mahdollisuutta korjata häiriötä”, tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna pahoittelee.

”Häiriö vaikutti kohteiden ja pelien operoinnista vastaavaan sovellukseen, joka ohjaa ja hallinnoi merkittävää osaa toiminnoista kansainvälisissä kohteissa. Tilannetta hankaloitti vielä usean kohteen samanaikaisuus, joka teki sovelluksen korvaamisen henkilötyöllä mahdottomaksi. Häiriötilanteissa virheiden riski aina kasvaa, mutta pelienhallinnan henkilöt tekivät erinomaista työtä. Näin mm. Toto64-peli oli pelattavissa Jägersrohon ja voitonmaksut saatiin hoidettua suhteellisen nopeasti pelaajille.”

Voisiko samanlainen tilanne tulla eteen viikonloppuna, kun Ruotsissa ajetaan suuret Elitloppet-ravit ja tuhannet paikan päälle matkustavat suomalaisturistit pelaavat pelinsä Veikkauksen kautta?

”Elitloppet pystytään hoitamaan tällaisessa häiriötilanteessa erityisjärjestelyin, joten kyseinen tilanne ei olisi ongelma viikonloppuna. Tämä on erittäin tärkeä asia myös Elitloppetiin lähtijöiden takia, koska raviradalla ei ole myyntipäätteitä ja pelaaminen onnistuu ainoastaan omalla mobiililaitteella Veikkauksen pelitilin kautta”, Ahjolinna painottaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi