Ruotsin T75-ennakko: Halmstadissa tavoitellaan 2,43 miljoonan euron jackpotia
Extreme voi valmistautua paineitta sekä Paralympiaravien finaaliin että Elitloppetiin.Arkistokuva: Gerard Forni

Ruotsin T75-ennakko: Halmstadissa tavoitellaan 2,43 miljoonan euron jackpotia

Tanskan ykkösravuri Extreme starttaa lauantaina suursuosikkina Paralympiatravetin kolmannessa karsinnassa. Finaaliin se on jo kutsuttu.

Björn Goop nähdään jälleen Steen Juulin valmentaman Extremen kärryillä. Hän ajoi Chocolatierin pojalla kauden avausstartin ja -voiton Åbyssä maaliskuun lopulla. Omistajien toive oli, että Goop jatkaisi ohjastajana. Åbyn ykkösen jälkeen Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot kutsui Extremen Elitloppetiin.

Paralympiaravien 7.5. ajettavaan finaaliin on nyt kutsuttU ranskalainen Délia du Pommereux ja Extreme. Upstate Face ja Born Unicorn ovat voittaneet karsinnat.

Halmstadin lähtö on Y.ngve Larssons Memorial, ja voittaja saa 150 000 kruunua. Extreme sai arvonnassa kuutosradan. Ble du Gersillä on pitkästä aikaa hyvä lähtöpaikka, se lähtee haastamaan kakkospaikalta. Upset Face, Staro Leonardo ja viimeksi Jägersron karsinnassa kakkosen ottanut Pacific Face ovat kovia vastustajia.

”Kauden avauksessa kaikki sujui helposti ja hevonen näytti tosi hyvältä. Extreme on treenannut hyvin Åbyn startin jälkeen, ja uskon, että se tekee taas kelpo suorituksen. Mitään muutoksia emme tee, hevonen kilpailee ilman kenkiä ja on huomioitava peleissä aikaisin”, Juul kertoi vihjelähetyksessä.

75-kierros alkaa vauhdikkaasti. Hopeadivisioona juostaan mailin matkalla. Sweetman oli pettymys viimeksi. Normaalivireessä se on kakkosradalta kova pala muille. Erik Adielsson ajaa.

Volttilähtönä ajettava pronssidivisioona päättää rivin. Risto Vähätalon Mainio on kolmosradalla kuskinaan Stefan Persson. Hanna Lähdekorven Quantum Roc pääsee matkaan juoksuradalta. Mika Forssin Beckham on ravilla vaarallinen.

Halmstadin T75-kierroksella on täysosumien kesken jaossa 2,43 miljoonan euron jackpot. Peli sulkeutuu lauantaina 23.4. kello 17.20. Extremen tähdittämä kultadivisioona ajetaan 3. kohteena kello 18.05.

Toto-kupongille tästä linkistä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi