Christoffer Eriksson vieraili viime vuoden Kymi GP:ssä ajamassa Cokstileä.
Christoffer Eriksson vieraili viime vuoden Kymi GP:ssä ajamassa Cokstileä.Kuva: Anu Leppanen

Ruotsin T75-ennakko: Varma avauskohteeseen? – ”Se vain parantaa ja parantaa”

Jägersron T75-kierroksella on jaossa 2,25 miljoonan euron jackpot.

Yksi vahvimmista varmaehdokkaista on avauskohteen Rackham. Valmentaja ja ohjastaja Christoffer Eriksson uskoo siihen kovasti.

”Se on ollut todella hyvä ja vain parantaa ja parantaa. Usko, että se pystyy nousemaan ykköstasolle, jos pelaamme kortit oikein ja annamme hevosen kehittyä omaa tahtiaan”, hän kommentoi Ruotsin peliyhtiön ATG:n sivuilla.

”Ajatuksenani on kokeilla sillä Ranskassakin, muita toistaiseksi täällä kotonakin on hyviä lähtöjä. Nyt on ajettu ahkerasti kilpaa, mutta hevosta täytyy välillä treenatakin. Siksi ei pidetä kiirettä.”

Taulussa Rackhamilla näkyy vain täyden matkan lähtöjä. Nyt juostava matka on 1640 metriä.

”Rackham on voittanut lyhyellä matkallakin ja lähtee itse asiassa aika lujaa. Viime keväänä olimme lähellä pitää ykkösradalta Solvallassa keulat, mutta meidät painettiin laukalle”, Eriksson muistelee.

”Nyt meillä on hyvä lähtöpaikka. Rackham on kaikin tavoin kova ja pystyy voittamaan millaisella juoksulla tahansa. Etukäteen pahimmilla vastustajilla on huonommat lähtöpaikat, ja siksi olen optimisti ja uskon omaan hevoseeni paljon.”

Toiseen hevoseensa, kakkoskohteen Grappa Boyhin Eriksson ei usko yhtä paljon.

”Se on hieno hevonen, joka on näyttänyt haluavansa kilpailla ja riittävänsä hyvin sarjassaan. Nyt matka on sille vähän turhan lyhyt, sitä saisi olla mieluusti 500 metriä enemmän. Lähtöpaikka (rata 6) on vähän ulkona, ja kun hevonen ei ole kovin nopea lähtijä, juoksu voi mennä vaikeaksi”, Christoffer Eriksson pelkää.

”Toivotaan kovaa matkavauhtia, jolloin Grappa Boyn voimat pääsisivät oikeuksiinsa. Mahdottomuus voitto ei ole, ottaisin sen 3-4 merkkiin lapulle.2

Peli Jägersron T75-kierrokselle sulkeutuu lauantaina kello 17.20. Täysosumien kesken jaetaan 2 255 522,43 euroa ylimääräistä jackpot-rahaa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Veikkaus kaupallinen yhteistyö.
Veikkaus kaupallinen yhteistyö.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi