T75-ennakko: Solvallassa finaalit ja jackpot-kierros
Ifa Racingin Didi Dam on jättänyt toistaiseksi Suomen kaviourat ja menestyy mukavasti Ruotsissa.Arkistokuva: Anu Leppänen

T75-ennakko: Solvallassa finaalit ja jackpot-kierros

Solvallan T75-finaaleissa on lauantaina runsas suomalaisedustus. Katja Melkolta ison rahan jahdissa on kaksi hevosta.

Kyösti Lindgrenin B.G. Frida, Janita Luttusen B.Sacamano ja Melkko & Sorosen La Verite juoksevat Klass II -finaalissa.

”La Verite teki viimeksi Eskilstunassa vahvan juoksun 2640 metrin matkalla johtavan rinnalta. Takarivi on nopealle avaajalle miinus, mutta kunto on edelleen mainio”, Katja Melkko kommentoi.

Lindgrenin Kitzune G.G. ja Melkon Didi Dam metsästävät 220 000 kruunun ykköstä Dimantstoetissa. Vastus on hurja Zante Grifin ja Svecak Paleman johdolla.

”Didi Dam oli asiallinen kolmas viimeksi ja oikein hyvä myös edelliskerralla Eskilstunassa. Voltin kakkosrata ei ole optimaalinen lähtöpaikka, mutta onnistuneella juoksulla Didi Dam pystyy korkealle, vaikka vastus on kova”, Melkko uskoo.

”Volttilähdössä ajetaan taas tavallisilla kärryillä, jotka Didi Damilla oli toissa kerralla. Balanssia saatetaan muuttaa, jos rataolosuhteet lauantaina sallivat.”

Jonna Irrin Majestic Man arvottiin kasiradalle hopeafinaalissa. Reijo Liljendahlin Admiral As on suursuosikki kolmosradalta.

Petri Salmelan voitokas Leave Your Sox On sai takarivin uloimman lähtöradan pronssifinaaliin. Daniel Wäjerstenin menestystallin Xanthes De Roi ja Gooner lähtevät radoilta 1 ja 2.

Kultadivisioona on perinteinen Silverhästen. Tuore Pariisin kakkonen Milliondollarrhyme on ykkösradalta vankka suosikki. Nurmos-Kontion Brother Bill kuuluu koviin haastajiin.

Lauantain Toto75-kierros alkaa tammojen taistolla. 4-vuotiaat Kali Smart ja Barbro Kronos saavat pistellä tosissaan, kun vastassa ovat kokeneet Racing Brodda, Mellby Free, Dear Friend ja Mika Forssin ajama Hevin Boko.

Peli Solvallan T75-kierrokselle sulkeutuu lauantaina kello 17.20. Täysosumien kesken jaetaan 1 814 925,52 euron jackpot.

Toto-kupongille pääset tästä linkistä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi