T86-ennakko: Jackpot Tingsrydissä – mailin radalla kaikki saavat mahdollisuutensa
Tycoon Conway Hall vieraili hoitajansa Rie Raunin kanssa vappuna Vermossa.Kuva: Anu Leppänen

T86-ennakko: Jackpot Tingsrydissä – mailin radalla kaikki saavat mahdollisuutensa

Ruotsin T86-peli jatkaa kesäajassa: kohdelähdöt ajetaan yhdellä radalla, ja peli sulkeutuu kello 20.20. Pelissä on 690 000 euron jackpot.

Yksi kierroksen avainhevosista on Finlandia-ajossa vieraillut ja neljänneksi sijoittunut tanskalainen Tycoon Conway Hall (T86-5). Sen jälkeen ori jatkoi hyviä esityksiään Gävlen viimeisessä Elitloppet-katsastuksessa ja sijoittui Click Baitin jälkeen toiseksi ajalla 10,9.

TIngsrydissä Tycoon Conway Hall pelataan kakkossuosikiksi toisen suomalaisille tutun hevosen Racing Mangen jälkeen. Valmentaja Flemming Jensenin odotukset ovat korkealla.

”Pidän Tingsrydin radasta, ja uskon aika lailla Tycoon Conway Halliin”, hän sanoo ATG:llä.

Rata rakennettiin vuonna 2003 USA:n ravipyhätön Meadowlandsin mallin mukaisesti.

”Olen ajanut Tingsrydissä pari kertaa aikaisemmin ja pidän radasta. Kaikki saavat mahdollisuuden, ja kaarteiden tavallista loivemmat kallistukset ovat hevosystävälliset”, Jensen kiittää.

Tanskalaisvalmentajan kuudesta hevosesta neljä starttaa T86-kohteissa. Hänen mukaansa kaikki ovat nousukuntoisia ja pystyvät pärjäämään.

”Tycoon Conway Hall on ehkä tällä hetkellä kaikkein kovakuntoisin. Se ei tee huonoa juoksua oikeastaan koskaan. On hienoa, että se voi kilpailla tällä tasolla vielä 12-vuotiaana”, Flemming Jensen ihastelee.

”Viimeksi se seurasi hyvin Click Baitia, ja harjoituksissa se tuntuu edelleen hyvältä. Ori lähtee lujaa ja selvittää kaikki juoksupaikat, mutta johtavan rinnalle en haluaisi jäädä.”

Mailin radasta Tycoon Conway Hallilla ei ole kokemusta.

”Eiköhän sekin käy, kun annan oriille vain hyvän juoksun. Minusta se täytyy huomioida peleissä.”

Yksi vastustajista on oman tallin Bandit Brick.

”Se teki viimeksi parhaan juoksunsa meiltä ja kesti kuolemanpaikalta kakkoseksi. Se on kunnossa, mutta voittoon on vaikea uskoa. Olisin tyytyväinen, jos se olisi kolmas-neljäs.”

Eros Zolaa (T86-8) ja Guardian Angelia (V86-4) Flemming Jensen pitää lähtöjensä outsidereina.

”Eros Zola oli vaisu viimeksi ilman että siihen löytyi syytä, mutta tuntuu paremmalta ja riittää kyllä hyvinä päivinään näissä lähdöissä. Guardian Angel on saanut vetää vähän henkeä, mutta tuntuu treeneissä hyvältä ja juoksee nyt jenkkikärryillä. Se on sille pieni etu”, Jensen uskoo.

Peli Tingsrydin T86-kierrokselle sulkeutuu keskiviikkona 8.6. kello 20.20. Tycoon Conway Hall juoksee 5. kohteessa kello 21.46.

Toto-kupongille tästä linkistä

Veikkaus vihjeet
Veikkaus vihjeet

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi