Tattoo Avenger debytoi pronssidivisioonassa - lopetti hiitissä hurjasti
Mika Haapakankaan valmentama Tattoo Avenger kävi kesällä väläyttämässä osaamistaan Kaustisen T75-kierroksella.Kuva: Kirsi Kantokoski

Tattoo Avenger debytoi pronssidivisioonassa - lopetti hiitissä hurjasti

Solängetin Toto75-kierroksella lauantaina täysosumien kesken on jaossa 1 883 139,87 euron jackpot. Kierroksella riittää taas suomalaisväriä.

Päätöslähdössä Mika Haapakankaan valmentama Tattoo Avenger kohtaa Petri Salmelan Leave Your Sox Onin, jota ajaa Mika Forss.

Tattoo Avenger voitti viimeksi Solvallassa Klass I -finaalin. 220 000 kruunun ykkönen nosti kauden ansiot 468 271 kruunuun ja ruunan pronssidivisioonaan.

”Ruuna oli erinomainen. Seisoin loppukaarteessa ja näin, mitä tapahtui. Magnus (A Djuse) veti korvahuput, ja ruuna oli niin paineissaan, että laukkasi. Hevonen selvitti raville ja ehti vielä voittoon. Aivan hurja esitys”, tallilla työskentelevä Veikko Haapakangas kertoi ATG:n haastattelussa.

Leave Your Sox On tulee Solängetiin neljä voittoa plakkarissa, kauden ansiot ovat lähes 600 000 kruunua. Mika Forss on ajanut ruunalla monta voittoa ja ohjastaa hevosta taas. Solängetin kisa juostaan mailin matkalla, ja Tattoo Avenger ja Leave Your Sox On ovat takarivissä.

Silverörnen on kultadivisioona. Timo Nurmoksen Seismic Wave lähtee matkaan ykkösradalta. Jonna Irrin ja Taneli Säteen Majestic Man on ysipaikalla. Janita Luttusen B.Sacamano on yksi mahdollisista Klass II -lähdön pärjääjistä.

Ravipäivä alkaa 3140m volttilähdöllä. Siinä kamppailevat Haapakankaan Gogobet Sisu ja Irrin Make It Rain. Haapakankaan Jason Web ja Luttusen Justin Web kohtaavat mailin ryhmässä, Haapakankaan Special Topmodel ja HJ-Stable Ky:n omistama ja Reijo Liljendahlin valmentama Lake’s Dream 3-vuotislähdössä.

”Tattoo Avenger, Gogobet Sisu ja Jason Web juoksivat lauantaina 3000 metrin hiitin. Päätöspuolikas tultiin kovaa, Tattoo meni 1.05-vauhtia ja oli eka maalissa”, Haapakangas kertoi.

Kylmäveristen 2640 metriä aloittaa Toto75-kierroksen. Månlykke A.M. palaa puolentoista kuukauden tauolta ja saa vastaansa mm. Tangen Haapin.

Peli Solängetin jackpot-kierrokselle sulkeutuu lauantaina kello 17.20.

Toto-kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi