Björn Goop on Isco Am:n ohjastaja.
Björn Goop on Isco Am:n ohjastaja.Kuva: Jarno Unkuri

Toto 86-ennakko, Solvalla ja Åby: Nurmoksen Isco Am jatkaa voittamista

Solvalla ja Åby ovat keskiviikon Toto86-pelin isäntäradat. Timo Nurmoksen tallista tulee jälleen hevonen, joka ei vielä ole kohdannut parempaansa.

Nurmoksen Isco Am starttaa 86-kakkosessa. 5-vuotias Father Patrickin poika on kilpaillut harvakseen. Startteja on vasta 6, jotka ruuna on kaikki voittanut. 7 ykkönen on haussa Solvallaserien 350 -karsinnassa, Björn Goop jatkaa kuskina. Isco Am on suursuosikki.

”Isco Am on fantastinen hevonen, jolla on tosi korkea kapasiteetti. Hevonen voi riittää, vaikka kuinka korkealle, jos se vain saa olla terveenä. Se hölkkäsi voittoon viimeksi pitkältä tauolta ja oli Björn Goopin mukaan ihan ajamaton. Normaalisti Iscon pitäisi mennä eteenpäin, kun nyt on startti kropassa. Treeneissä se on ollut oikein hieno. Kuten sanoin jo ennen kauden aloitusta, niin hevonen on nyt henkisesti aivan toisenlainen kuin nuorempana. Se on rauhoittunut tosi paljon. Kun taulussa on pelkkiä voittoja, niin täytyy uskoa uuteen huippusuoritukseen”, Nurmos sanoi.

Suomalaisvalmentajan menestystä voidaan odotella myös 86-päätöksessä. Team Melkko&Sorosen Håna Am juoksee Solvallaserien 650 -karsinnassa. Kaj Widellin ajama ruuna sai takarivin lähtöpaikan, matka on 2640m. Vahvavireinen Matiere starttaa ykkösradalta, ja sen selkä olisi tarjolla.

”Håna Am voitti viimeksi johtopaikalta. Se oli pirteämpi siinä lähdössä kuin aiemmin. Nyt vastus on kovempi, mutta jos hevosella on yhtä hyvä päivä kuin viimeksi, niin voimme taistella hyvästä sijoituksesta”, Katja Melkko kertoi tallin kotisivuilla.

Anders Svanstedtin Putte kuuluu kierroksen pelatuimpiin yhdessä Isco Amin ja vitoskohteen Lexie B.R:n kanssa. Putte juoksee Åbyssä 86-seiskassa, joka ajetaan volttilähtönä. Putte lähtee paalun juoksuradalta.

”Juoksurata on hyvä, Putte on pirun nopea kintuistaan, ja toivon, että pääsemme sisäradalle. Sen jälkeen on mietinnän paikka, ajanko keulasta vain annanko johtopaikan jollekin. Putte menee joka paikasta yhtä hyvin. Sarja on rahallisesti vähän kova, mutta Putte on kunnossa, enkä näe tummia pilviä, miksemme voisi menestyä”, Svanstedt sanoi Kanal75:n haastattelussa.

Jonna Irrin Mami Chulo kilpailee ennen 86-kierrosta ajettavassa montélähdössä. Agnes Larsson ohjastaa.

Åbyn ravi-ilta alkaa 2-vuotiaiden Breeders’ Crown -lähdöllä, jonka voittaja saa 175 000 kruunua. Per Nordströmin Captiva (Walner) hakee kolmatta voittoa.

Toto-kohteisiin tästä

Veikkaus vihjeet
Veikkaus vihjeet

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi