Veijo Heiskanen ja Pasi Laakso saavat jännittää Kurri Jari Bokon juoksua Hagmyrenissä.
Veijo Heiskanen ja Pasi Laakso saavat jännittää Kurri Jari Bokon juoksua Hagmyrenissä. Anu Leppänen

Toto75-ennakko, Hagmyren: Special Topsecret, Edima ja Kurri Jari Boko hyvät suomalaissaumat

Jan-Olov Perssonin kotirata Hagmyren Hudiksvallissa järjestää lauantaina Toto75-kierroksen.

Hienokuntoiset Mika Haapakankaan Special Topsecret ja Melkko&Sorosen Edima kohtaavat Diamantstoetissa, joka on 75-kakkonen. Timo Nurmoksen Queen Ratzeputz yrittää takamatkalta tavoittaa suomalaisten omistamat hevoset.

”Edima laukkasi Tammaderbyn karsinnassa, mutta oli oikein hyvä viimeksi Solvallassa. Voltin kakkosrata ei ole paras mahdollinen, ja sinä on pieni laukkariski. Jos tamma lähtee ravia, sillä on hyvät voitonmahdollisuudet”, Katja Melkko kertoi tallin vihjeissä. Melkko laittaa myös Ediman varmaksi 5Tippar-vihjeissä.

Mika Haapakankaan Special Major sai ykkösradan pronssidivisioonassa, joka aloittaa 75-kierroksen. Melko & Sorosen Vice Versa Diamant on takarivissä.

”Vice Versalla pakitettiin viimeksi viimeiseksi jonoon. Se kiri sieltä vahvasti ja oli heti maaliin jälkeen kakkosena. Lähtörata on Hagmyrenissä ikävä, kärkitiloille voi olla vaikea nousta”, Melkko totesi.

Varmakuntoinen Jussi Hietalahden General Norrgård juoksee Klass II:ssa, joka ajetaan 2640 metrin matkalla ja 75-kolmosena. Robert Berghin Timo Jutila ja Nurmoksen Decathlon jaksavat pitkän matkan.

Tammavaltikassa kilpaillut Haapakankaan Special Topmodel sai kasiradan Klass I:ssä. Nurmoksen voitokas Kapten Brodde hakee neljättä peräkkäistä ykköstä sisäradalta.

Kultadivisioona on perinteikäs E.J.’s Guldsko. Daniel Redénin Hail Mary sijoittui viimeksi kakkoseksi Åby Stora Prisissä. Nyt on matkana maili ja Googoo Gaagaan poika sisäradalla. Lähtörata-arvonta sotki lähdön muuta ennakointia, kun Global Badman sai kasiradan ja Milligan’s School, Makethemark ja Click Bait joutuivat takariviin.

”Ykkösrata Hagmyrenissä ei ole kaikkien mukavin, mutta uskon, että Hail Mary tekee siitäkin hyvän juoksun. Hevonen on treenannut hyvin ja tuntuu hyvältä”, Redén kertoi ATG:n haastattelussa.

Hopeadivisioona päättää 75-karkelot. Veijo Heiskasen valmentama Kurri Jari Boko starttaa kakkosradalta. Björn Goop nähdään jälleen 5-vuotiaan oriin kärryillä. Goop ajoi hevosella viimeksi Uumajassa toukokuun puolivälissä. Silloin tuli kakkossija. Mister Hercules voitti.

Kurri Jari Boko lähtee Ruotsiin kaksi voittoa tulostaulussa. Vastus on tasaisen kova. Ainakin Gooner, Nurmoksen Viking Brodde, Iceland Radio ja Jorma Kontion ajama Zeudi Amg ovat tiukkoja haastajia.

Kylmäveritammojen Ruotsin mestaruus -kisaa ei kelpuutettu 75-kohteeksi. Stjärnblomster on ykkösradalta jättisuosikki. Siltä Örjan Kihlström ajaa Jan-Olov Perssonin tamman voittoon.

Veikkaus vihjeet
Veikkaus vihjeet

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi