Jorma Kontio ohjastaa Hidalgo Heldialla Eskilstunassa.
Jorma Kontio ohjastaa Hidalgo Heldialla Eskilstunassa.Jarno Unkuri

Toto75-ennakko, jackpot, Eskilstuna: Hidalgo Heldia ja Kontio jatkavat voitolla

Eskilstunan huippuviikonloppu alkaa Toto75-jackpotkierroksella lauantaina.

Bjerken viime lauantain 75-kierros oli vaikea, ja 7 oikein tuloksia ei löytynyt. Se tietää lähes 1,6 miljoonan euron jackpotia Eskilstunaan lauantaiksi.

Kierroksen varma saattaa löytyä kolmoskohteesta, joka on pronssidivisioona. Jorma Kontio kävi voittamassa Hidalgo Heldialla kolme viikkoa sitten Saksassa Breeders Crown -kisan. Conrad Lugauerin valmentama 5-vuotias ruuna pääsee Eskilstunassa matkaan mainiolta kolmosradalta. Hidalgo Heldia on nopea, ja taktiikka lienee selvä, keulasta voittoon.

”Tunsin heti alussa, kun Hidalgo Heldia tuli valmennukseeni, että kyseessä on tosi hyvä hevonen. Se on kehittynyt koko ajan, ja uskon, että se tulee aina vaan paremmaksi. Ruuna voitti 5-6-vuotiaiden Breeders Crownin Berliinissä, ja Jorma oli tosi tyytyväinen hevoseen. Suoritus oli viiden tähden arvoinen. Sen startin jälkeen hevonen on tuntunut hyvältä ja iloiselta treenissä. Hidalgo Heldia viihtyy parhaiten johtopaikalle, sillä on isot liikkeet. Jorma varmaan lataa sillä myös Eskilstunassa alussa. Toivon ja uskon, että se ottaa keulat ja voittaa”, Lugauer sanoi ATG:n haastattelussa.

Smedträffen-kultadivisioona on iltapäivän päälähtö. Moninkertainen suurkilpailujen voittaja Very Kronos tekee paluun kilparadoille. Svante Båthin valmennettava on kilpaillut edellisen kerran huhtikuussa.

Tuore Ruotsin mestari, Timo Nurmoksen Brother Bill, on kovassa vireessä ja hakee kolmatta peräkkäistä voittoa. Click Bait ja Missle Hill ovat kokeneita jyriä. Toto Barosso tekee mielenkiintoisen debyytin kultadivisioonassa.

Nurmoksella on Brother Billin lisäksi muitakin hyviä voittosaumoja. Diamantstoet ajetaan kuutoskohteena. Erik Adielssonin ajama Miss Imperatrice pääsee paalulta matkaan, ja voitokas tamma voi tuoda voiton Nurmokselle. Ahvenanmaalta saapuva Twilight Angel on yksi vastustajista.

Suomessa syntynyt EL Jetpack tuo lisää menestystä Nurmoksella päätöskohteessa. Lähtörata on vähän ulkona (7), mutta oriin luokka tiedetään. Andreas Lövdal on ajanut kaksi viimeisintä ykköstä, ja hän jatkaa kuskina myös lauantaina. Lövdal teki myös tallin 5Tippar-vihjeet.

Mika Haapakankaan Special Major juoksee 75-kierroksen aloittavassa hopeadivisioonassa. Melkko&Sorosen Club Nord Elit on mukana 2640 metrin matkalla ajettavassa Stoelitenissä, voittokone Margareta Tooma ja Fifty Cent Piece ovat kovia vastustajia.

Vice Versa Diamant ja Maestro Crowe juoksevat ennen 75-kierrosta ajettavassa stayerlähdössä, jossa voittaja saa 100 000 kruunua.

Toto-kohteisiin tästä

Veikkaus kaupallinen yhteistyo
Veikkaus kaupallinen yhteistyo

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi