Nora Viljanen ja Upstate Face Elitloppet-lauantain voittohuumassa.
Nora Viljanen ja Upstate Face Elitloppet-lauantain voittohuumassa.Kuva: Anu Leppänen

Toto75 ja jackpot Åbyssä, ”Talvitreenit ovat sujuneet hyvin”

Adrian Kolgjinin Upstate Face nousi viime kaudella eliittihevosten joukkoon. Nora Viljasen hoitama 6-vuotias ruuna aloittaa uuden kauden 75-kolmosessa Algot Scotts Minnessä lauantaina.

Kultadivisioona ajetaan mailin matkalla ja Toto75-pelin kolmoskohteena. Upstate Face sai seiskaradan. Disco Volante ja Hazard Boko ovat sen sisäpuolella. Frode Hamren valmentama Stoletheshow oli hyvä kakkonen viimeksi Bergsåkerin Winter Trot -lähdössä. Lähtörata 11 tuo matkaan omat mutkansa. Disco Volanten ja Stoletheshow’n on ilmoitettu juoksevan ilman kenkiä.

Upstate Face nousi parrasvaloihin viime vuonna Elitloppet-viikonvaihteessa, kun se voitti STL-pronssifinaalin. Kesäkuussa se voitti hopeadivisioonat Östersundissa ja Bodenissa. Hugo Åbergs Memorialissa Upstate Face kohtasi parhaat ja sijoittui kolmanneksi. Who’s Who ja Cyber Lane jäivät edelle. Ruotsin mestaruudessa tuli kakkossija Very Kronoksen jälkeen.

”Parasta Upstate Facessa on, että se on täysin all-round. Se menee kaikki matkat, se avaa kovaa ja kirii selästä vahvasti. Upstate tekee aina rehellisesti töitä”, Viljanen kertoo.

”Talvitreenit ovat sujuneet hyvin. Hiekkasuoralla on ajettu intervalleja ja sitten mäkitreeniä. Kovaa ei ole ajettu. Maanantaina hevonen meni suoralla 2 kilometriä reippaammin. Treenari oli ainakin tyytyväinen. Hyvillä mielin lähdemme Åbyyn. Totta kai meillä on tavoitteita tälle vuodella, mutta treenari saa kertoa niistä. Itse toivoisin, että voisimme kilpailla myös Suomessa.”

Timo Nurmoksen Amalencius B.B. on kierroksen suurin suosikki. Se kilpailee vitoskohteessa pronssidivisioonassa. Nurmos on ilmoittanut sen juoksevan ilman kenkiä. Risto Vähätalon Mainio ja Lähdekorven perheen Amorcer Levallo yrittävät haastaa suursuosikin.

Jymy-jackpotista pelataan, koska Kalmarin kierroksella ei löytynyt yhtään 7 oikein tulosta. 1 751 762 euroa siirtyi jaettavaksi Åbyn kierroksella. Voittopotti voi nousta jopa 4,7 miljoonaan euroon.

Tästä linkistä toto-kupongille

Veikkaus vihjeet
Veikkaus vihjeet

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi