Mika Forss ajaa Åbyssä Peak'n Rollia..
Mika Forss ajaa Åbyssä Peak'n Rollia..Kuva: Anu Leppänen

Toto86-ennakko: Brenne Odin on suursuosikki – ”Derbyihin tähdätään”

Solvalla valmistautuu viikonvaihteen kolmipäiväiseen Elitloppet-tapahtumaan. Romme ja Åby ovat ratapari keskiviikkoillan T86-pelissä.

Rommessa maksetaan illan suurin palkinto kylmäverilähdössä. 4-vuotiaat oriit/ruunat kilpailevat 150 000 kruunun ykkösestä Sleipner Cupissa, joka 86-pelin neloskohde. Norjalainen Brenne Odin voitti 3-vuotiaana Ruotsin Kriteriumin Dannerossa. Jens Kristian Brennen ori on voittanut kaksi viimeistä starttia ja lähtee Rommen kilpailuun suosikkina 40 metrin takamatkalta. Brenne Odin on kilpaillut 13 kertaa ja voittanut 10 lähtöä.

”Tunsin jo aikaisin, että kyseessä on tosi hyvä hevonen. Se käyttäytyy kuin herrasmies. Jos yhden ominaisuuden haluan nostaa esiin, niin se on nopeus. Toki hevosen kuuluu olla suosikki keskiviikkona. Se ei vielä ole huippukunnossa, mutta tulee koko ajan paremmaksi. Tähtäämme niin Ruotsin kuin Norjan Derbyyn”, Jens Kristian Brenne kertoi ATG:n haastattelussa.

Mika Forss lähtee Åbyyn. Jussi Hietalahden omistama Peak’n Roll starttaa seiskakohteessa, ja Forss kuuluu hevosen omistajiin. Klass II -sarjan voittaja pääsee STL-finaaliin Eskilstunaan. Peak’n Roll lähtee nelospaikalta. Kun 2640 metrin matka sopii, Bold Eaglen poika on lähdön suosikki.

Sahara Peyote aloittaa Admir Zukanovicin valmennuksesta Summer Meeting Stayer -lähdössä. Kim Eriksson ajaa. Vastassa ovat Paralympiatravetin finaalissa viimeksi juossut Pacific Face ja Mikko Ahon valmentama Ganyboy.

Rommen illan avauslähtönä ajetaan 3-vuotiaiden E3 Bonus. Marko Korven valmentama Jax Journey on aloittanut uransa voitolla ja kakkosella. Nuncion poika lähtee jahtaamaan uutta ykköstä sisäradalta Jorma Kontion kannustamana.

Totokohteisiin tästä

Veikkaus vihjeet
Veikkaus vihjeet

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi