Cajus Aminoffille kolmen ja puolen vuoden ehdoton tuomio kolmen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Cajus Aminoffille kolmen ja puolen vuoden ehdoton tuomio kolmen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Moninkertainen kenttäratsastuksen Suomen mestari ja tunnettu ratsastusvaikuttaja Cajus Aminoff on saanut tänään Espoon käräjäoikeudessa kolmen vuoden ja kuuden kuukauden ehdottoman tuomion kolmeen alaikäiseen henkilöön kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vankeusrangaistuksen lisäksi Aminoff on tuomittu 41 000 euron korvauksiin uhreille kärsimyksistä ja psyykkisen tilan häiriintymisestä.

Oikeus katsoi kahden uhrin kohdalta tekojen täyttävän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön määritelmän ja kolmannen uhrin kohdalta tuomio annettiin lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Yksi kolmesta tapauksesta luokiteltiin törkeäksi siksi että ”menettely on jatkunut noin kymmenen kuukauden ajan, sukupuoliyhteyksiä on ollut lukuisia ja osapuolten ikäero on ollut huomattava”.

Espoon käräjäoikeus on määrännyt Cajus Aminoffin vangittavaksi välittömästi.

Hevosurheilun tavoittama Aminoff ei halunnut kommentoida saamaansa tuomiota. "En kommentoi millään tavalla. Hevosia teurastetaan", Aminoff totesi.

lisäys kello 12.47:

Tekojen uhrit ovat olleet tapahtuma-aikaan 14 ja 15-vuotiaita. Käräjäoikeus mainitsee tuomiossaan Aminoffin tehneen teot harrastustoiminnan ohjaajan roolissa. Valtaosa oikeuden päätöksestä pysyy salaisena vuoteen 2074 asti eli kuudenkymmenen vuoden ajan.

täsmennys kello 13.20:
Lisätty: "Yksi kolmesta tapauksesta luokiteltiin törkeäksi...

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi