Christer Nina Fagerströmille
Helasoiden jalostus- ja kilpaori meni uudelle ratsastajalle. Kuvassa Christer oripäivillä Ypäjällä keväällä 2017.Kuva: Leena Alérini

Christer Nina Fagerströmille

Siitä ei voi tulla kuin hyvä lopputulos kun "jalo ja sopusuhtainen ori, joka edustaa erittäin hyvää urheiluhevostyyppiä" menee yhdelle Suomen kaikkien aikojen parhaalle esteratsastajalle.

Hevosen omistajat, Ulla ja Kimmo Helasuo, panostavat nuorten hevostensa kanssa nyt urheiluun. 7-vuotias holsteinori (Connor - Singulord Joter) palkittiin kolmivuotiaana Ypäjällä oripäivien parhaana vuonna 2017 ja sille jäi Suomeen 30 jälkeläistä.

Viime vuosina oria on pääasiassa vienyt Saksasta käsin eteenpäin Torben Seemann.

Nina Fagerström työskentelee Belgiassa, mutta on jo lokakuusta ollut hevosineen Espanjassa. Hän aikoo viettää talvikauden muun muassa Sunshine Tourilla.

Fagerströmillä on muitakin Helasoiden nuoria oriita ratsastuksessa, mutta Christerin tulo talliin on aivan uutta, se on ollut vasta päivän. Niinpä hän ei osaa vielä sanoa hevosesta paljoakaan.

"Yhden kerran olen vasta ehtinyt selässä käydä, ja vähän ravia ja laukkaa mennyt. Ensi viikolla olen viisaampi", Fagerström kertoo.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi