Rovaniemeläinen eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen sai vaikutusvaltaisen kansainvälisen hallituspaikan.
Rovaniemeläinen eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen sai vaikutusvaltaisen kansainvälisen hallituspaikan.Krista Kuusela

Eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen Maailman eläinlääkärijärjestön hallitukseen

Rovaniemellä hevosklinikkaa yrittäjänä vetävä Heidi Kellokoski-Kiiskinen on valittu Maailman eläinlääkärijärjestö WVA:n hallituksen jäseneksi ensimmäisenä suomalaisena.

Kutakin maanosaa Maailman Eläinlääkärijärjestössä (WVA, World Veterinary Association) edustaa kaksi eläinlääkäriasiantuntijaa ja Kellokoski-Kiiskinen on valittu Euroopan edustajaksi. Hän on samalla kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen hallituksessa.

"Olen toiminut jo useamman vuoden merkittävissä kansainvälisissä luottamustehtävissä, tälläkin hetkellä Euroopan hevoseläinlääkäreiden kattojärjestön (FEEVA) hallituksessa ja eläinlääkärijärjestöjen pääorganisaation, FVE:n delegaattina. Maailmanjärjestöstä tarjottu hallituspaikka on minulle upea tunnustus. Luonnollisesti olen ilahtunut ja epäröimättä suostuin olemaan käytettävissä", Kellokoski-Kiiskinen kommentoi.

Tuleva pesti antaa eläinlääkinnän tulevaisuuteen vaikuttamiseen aivan uudenlaiset mahdollisuudet.

"Eläinlääkäriala on kovassa murroksessa globaalisti eikä vallitseva pandemia ole tuonut siihen ainakaan helpotusta. Yksi ajankohtainen teema on “One Health”. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ihmisten, eläinten ja luonnon terveys ovat yhtä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen", Kellokoski-Kiiskinen pohtii.

Toimi alkaa maaliskuun 2022 lopussa, jolloin Kellokoski-Kiiskinen ottaa tehtävän vastaan Abu Dhabissa Arabiemiraattien hallitsijaperheen suojelemassa tilaisuudessa.

Lähde: Business Rovaniemi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi