Ylen kommentaattori Nina Fagerström uskoo Guerdat'han.
Ylen kommentaattori Nina Fagerström uskoo Guerdat'han.Kuva: Leena Alerini

Fagerström vihjaa Guerdat'a

Nina Fagerström valmistautui päivän töihinsä lukemalla tänään lauantaina  klo 15.30 alkavan GP-luokan lähtölistaa. Luokka on myös Fintoton viikonlopun ensimmäinen ratsastusvedonlyönnin pelikohde.

"Erikoista täällä Helsingissä on tänä vuonna se, että täällä on aika paljon suhteellisen tuntemattomia ratsukoita", Fagerström totesi. "Aika moni, joka starttasi Oslossa, ei ole tullut Helsinkiin. Se voi johtua siitä, että samaan aikaan on Pekingissä kisat, jonne moni menee."

Mille ratsukolle Fagerström laittaisi "viimeiset rahansa"?

"Steve Guerdat tuntuu aika ylivoimaiselta nousevalla hevosellaan Albfuhrens Happinessilla. Toinen joka pistää silmään on Marcus Ehning ja Singular La Silla, jotka voivat olla korkealla tuloslistalla. Singular ei ole vielä voittanut näin isoa, mutta näytti eilen tosi hyvältä ja alkaa muutenkin olla urallaan siinä vaiheessa, että pian se voiton hetki alkaa olla todennäköinen."

"Toisaalta tällaisessa kisassa voi joku tuntemattomampikin yllättää, sillä hän on ehkä  panostanut kaikkensa juuri tähän luokkaan, kun taas Guerdat'lle tämä on vain yksi muiden joukossa ja muutenkin viikonlopun päätähtäin hänellä on huomisessa."

Fagerström nostaa suomalaisista esiin kaksi. Hän odottaa mielenkiinnolla kuinka Anna-Julia Kontio saa kuumanoloisen Pacific des Essartsin toimimaan.

"Ja Sebben (Numminen) ykköshevonen kiinnostaa. Sebbehän mun käsittääkseni hyppää CueChannalla myös huomisen maailmancupin."

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi