Granroth ja Corazon surutta ja kovaa - 3. sija Norjan GP:stä
Susanna Granroth ja Kg Corazon Pohjola-sarjan finaalissa viime syksynä.Kuva: Miia Lahtinen

Granroth ja Corazon surutta ja kovaa - 3. sija Norjan GP:stä

Susanna Granroth otti raamikkaalla kimollaan KG Corazon kolmannen sijan Drammenin 145-GP:stä. Sanna Backlund Valtteri Bottaksen omistamalla hevosella Isabella HX seurasi neljäntenä.

"Tosi hyvät tunnelmat! Oli kunnon vaikea rata ja tekemistä", Susanna Granroth kommentoi tyytyväisenä kilpailupäivän iltana.

32 ratsukon kilpailussa saatiin 8 perusradan nollaa, ja Granroth lähti uusintaradalle tosi mielessä.

"Uusinnan radalla oli pitkiä laukkapätkiä ja se on Currelle vahvuus, koska sillä voi surutta laukata kovaa. Sillä taktiikalla mentiin", hän kertoo.

Corazon ei ole tyypiltään maailman modernein urheiluhevonen, mutta Granroth on saanut sen toimimaan erinomaisesti.

"Itse olen uskonut siihen aina täysillä. Se näyttää ulospäin hitaalta, ja eihän se mikään aika-aika-hevonen olekaan, mutta kyllä se kilpailee kansainväliselläkin tasolla kärkisijoista", Granroth myhäilee.

Toinen Suomen joukkueen tähti Drammenin 2 tähden kansainvälisissä kilpailuissa on ollut Jone Illi, joka on ottanut kilpailuissa 6 voittoa, joista kaksi junioreiden 140-luokissa ratsulla Eolita L.

Muita suomalaisvoittajia Drammenissa ovat olleet lapsiratsastaja Sani Illi - Elextrix Toltien sekä poneilla kilpailleet Veera Salminen - Nero van de Bucxtale, Mona Relander - Cotton Socks ja Corabbey Samson, Mathilda Simola - For Fun TF ja Neela Uotila - Flying Dutchman.

Kaikki Drammenin tulokset täällä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi