SRL:n hevosten suosikkiväri -äänestyksessä voittajaksi nousi keskellä oleva väri, ruunikko. Musta on kakkonen. Etualan rautias nousi kolmanneksi. Kimo on nelossuosikki ennen viimeiseksi jäänyttä kirjavaa.
SRL:n hevosten suosikkiväri -äänestyksessä voittajaksi nousi keskellä oleva väri, ruunikko. Musta on kakkonen. Etualan rautias nousi kolmanneksi. Kimo on nelossuosikki ennen viimeiseksi jäänyttä kirjavaa. Anu Leppänen

Gundersby ja Nyholm valittiin Ratsastajainliiton hallitukseen

Ruunikko on SRL:n jäsenten suosikkiväri hevosissa

Suomen Ratsastajainliiton vaalivaliokunnan ehdotukset sunnuntain syyskokouksessa olivat Carina Nyholm ja Valtteri Gundersby.

Heidät lajiliiton hybridikokouksessa myös valittiin. Oikeustieteen maisteri ja juristi, hevosalan yrittäjä, 28-vuotias esteratsastaja Valtteri Gundersby Riding Club Solbackasta sai 277 ääntä ja kauppatieteiden maisteri ja yrittäjä, pitkän linjan vaasalainen 62-vuotias ratsastusaktiivi Carina Nyholm Mustasaaren Urheiluratsastajista 173 ääntä.

Sonja Danielssonin äänimäärä oli 153, Ben Simonsenin 94, Soile Lappalaisen 46, Hanna-Maria Korven 25 ja Essi Lumpeen 6.

Vaalivaliokunnan puheenjohtaja Satu Väihkönen perusteli ehdotuksen.

"Että saataisiin sekä arvokasta jatkuvuutta että uutta, innokasta verta”, hän totesi.

Hän perusteli myös vaalivaliokunnan olemassa olemisen oikeutuksen. Sen sääntöjenmukainen tehtävä on valmistella luottamushenkilöiden valintoja auttaakseen jäsenistöä valinnassa.

Ennen hallitusjäsenten vaaleja salissa suoritettiin kaksi koeäänestystä. Aiheena oli "mikä on paras hevosen väri?".

Tästä saatiin onnistuneet tulokset.

Ensin oli mahdollisuus valita kolmesta väristä, ruunikosta, mustasta ja kimosta. Ruunikko sai 158 ääntä, musta 150 ja kimo 76. 34 äänesti tyhjää.

Seuraavalla kierroksella väreihin lisättiin rautias. Nyt tulokset olivat seuraavat. Ruunikko 241, musta 207, rautias 149, kimo 116, kirjava 70.

Päivitys klo 22, lisätty Gundersbyn ikä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi