Martin Fuchs ratsastaa Sveitsin voittoisassa tiimissä yhdessä Steve Guerdat'n, Bryan Balsigerin ja Edouard Smithin kanssa.  Tässä Irlannin nations cup -osakilpailussa Dublinissa. Sveitsillä on 3 maapaikkaa Horse Show'hun ja on mahdollista, että myös Guerdat ja Balsiger nähdään Helsingissä.
Martin Fuchs ratsastaa Sveitsin voittoisassa tiimissä yhdessä Steve Guerdat'n, Bryan Balsigerin ja Edouard Smithin kanssa. Tässä Irlannin nations cup -osakilpailussa Dublinissa. Sveitsillä on 3 maapaikkaa Horse Show'hun ja on mahdollista, että myös Guerdat ja Balsiger nähdään Helsingissä. Kuva: FEI Martin Dokoupil

Helsinki Horse Show'n TOP10-nimilista täyttyy: Henrik von Eckermann ja Martin Fuchs tulevat

Hallikausi ovella. HIHS kahden kuukauden kuluttua.

Maailmanlistan, Longines Rankingin, nelonen, Martin Fuchs on vahvistanut tulevansa lokakuussa Helsingin esteratsastuksen maailmancupin osakilpailuun.

Vahvassa vedossa oleva sveitsiläinen on suomalaisyleisön suosikki. Fuchs kisasi Helsingissä ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja viimeksi neljä vuotta sitten.  

Viime vuosien aikana Fuchs on vahvistanut paikkansa maailman kärkinimenä. Hän on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta ja hopeaa sekä maailmancupin finaaleissa kultaa ja hopeaa.  

Sveitsi ja Fuchs ovat vahvoja mestarisuosikkeja Milanon EM-kisoissa ensi viikolla. Fuchs on ollut mukana maajoukkueessa voittamassa jo kolme nations cup -kisaa kesän aikana. 

Fuchs liittyy Helsingin huippuratsastajien joukkoon, jota johtaa maailmanlistan ykkönen, Henrik von Eckermann. Ruotsalaistähti vahvisti osallistumisensa viime viikolla. Kaikki Helsinkiin tulevat kansainväliset ratsastajat julkistetaan ​​20. syyskuuta. 

Lähde: Helsinki Horse Show'n tiedote.

 

37. Helsinki Horse Show

Viiden tähden maailmancupin osakilpailu, jossa ratsastetaan esteratsastuksen Grand Trophy ja Longines FEI Jumping World Cup™ -osakilpailu. Maailman kärkiratsastajat saapuvat Helsingin Jäähallille 18.-22.10. kilpailemaan lähes 500.000 euron rahapalkinnoista ja maailmancupin pisteistä matkalla world cup finaalia huhtikuussa 2024. 

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi