HU Ratsastuksessa kerrotaan, kuinka viisivuotias otti ohjat äidiltään
Arvatkaas kuka hyppää junnuEM-kisoissa Ranskan Le Vaudreuilissa vuonna 1982.

HU Ratsastuksessa kerrotaan, kuinka viisivuotias otti ohjat äidiltään

Ratsastuksen pääjutussa tutustutaan henkilöön, jonka kaikki tuntevat.

Vai tuntevatko sittenkään?

Henkilöön, joka on mukana kaikessa ja aina näkyvästi. Henkilöön, joka kertoo mielipiteensä ja vielä perusteleekin sen.

Henkilöön, joka alkoi ratsastaa viisivuotiaana. Hän seurasi aikuisratsastajaksi ryhtynyttä äitiä muutaman kerran ratsastuskoulun tunnille. Ensimmäiset kerrat menivät niin, että äiti ratsasti ja viisivuotias sai loppukävellä hevosen. Mutta tämä muuttui nopeasti.

"Sanoin äidille, että sovitaanko niin, että tästä lähtien se olen minä, joka ratsastan ja sä kävelet lopussa 15 minuuttia."

Aisahan se. Annaliisa Aarnio-Wihuri, joka ei pyri SRL:n hallitukseen, mutta sääntövaliokunnassa pesti voisi kelvatakin.

Hevosurheilu esitti samat kuusi kysymystä kaikille heille seitsemälle SRL:n hallitukseen pyrkijöille. Viimeisenä kysyttiin, mitä fiktiivistä hahmoa muistutat. Vastaukset ovat: Muumipappa, Mowgli, Muumimamma tai Leijonakuningas, Vaiana ja Ben-Hur. Yksi vastanneista ei muistuta mitään fiktiivistä hahmoa! Luulisi tuosta joukosta löytyvän.

Herkkä ja sielukas Viisikko ansaitsee muistokirjoituksensa. Siltä löytyi hoitoihin huonoimmin vastaava IBD:n eli suolistotulehduksen muoto. Se sai kortisonit, antibiootit ja lopuksi sytostattipohjaista lääkettä. Sen vatsa oli löysällä, se laihtui, eikä oikein syönyt. Eikä se parantunut.

Entä miten Traces liittyy hevosen kuljettamiseen? Perinpohjainen vastaus tähän löytyy Hevosurheilun perjantainumeron runkolehdestä, kuten me ratsastussivujen ulkopuolista lehteä toimituksessa kutsumme. Ja monta muuta hevosen kuljettamiseen liittyvää artikkelia.

Ykkösuutinen, joka paljastetaan perjantaina. Hevosopisto on saanut uuden toimitusjohtajan. Ratsuja on, ja ravihevonen ja pitkä tausta hevosalalla.

Huomenna tämän kaiken pääsee lukemaan! Entä, mitä jos pistäisit ihan tilaten? Täällä se onnistuu, esimerkiksi hintaan 58,50 euroa puoli vuotta kestona.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi