Jens Fredricson tulee Helsinki Horse Show'hun
Jens FredricsonSonja Holma

Jens Fredricson tulee Helsinki Horse Show'hun

Ruotsin uusin supertähti, Jens Fredricson, Peder Fredricsonin veli, on vahvistanut saapuvansa Helsinki Horse Show´hun lokakuussa.

Tuoreen kansainvälisen menestyksen myötä Fredricsonilla on realistinen mahdollisuus haastaa kaikki muut huiput maailmancupissa ja grand prix´ssa. Uskoa tähän antoi kevään maailmancup-finaalin pronssimitali.

Fredricson on aiemminkin pystynyt vaikeina pidetyillä hevosillaan haastamaan huippuja. EM-pronssimitali Ruotsin joukkueen jäsenenä tuli jo vajaa 10 vuotta sitten ja viime vuonna Fredricson otti ison loikan terävimpään kärkeen. Seuraava iso koitos on elokuun Tanskan Herningissä ratkottavat MM-kisat, joihin Jens tähtää Ruotsin joukkueen jäsenenä.

"Sovimme hänen kanssaan henkilökohtaisesta kutsusta Helsinkiin. Näin Ruotsin joukkuejohto voi rauhassa valita ratsastajat HIHS:iin, ja Jens tietää saaneensa oman paikan valintakiintiön ulkopuolelta", vahvistaa tapahtumajohta Tom Gordin.

"Aiomme hyödyntää Jensin tuloa tehokkaasti. Hän esiintyy pääkilpailuissa, ehkäpä alemmissakin luokissa perjantaista sunnuntaihin, ja lisäksi hän johtaa suosittua esteklinikkaa sunnuntaina. Takataskussa on vielä erinäisiä promotehtäviä, jossa hemmotellaan mediaa ja kävijöitä", Gordin toteaa.

Helsinki Horse Show järjestetään 19.-23. lokakuuta Helsingin Jäähallissa.

Kansainvälinen osio alkaa perjantaina ja huipentuu maailmancup-kilpailuun sunnuntai iltapäivänä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi