Mikael Forstén lopettaa SRL:n puheenjohtajana ja aloittaa Hevosopistolla. Tässä Isaacin kanssa Ypäjän derbynurmella SM-vuonna 2012.
Mikael Forstén lopettaa SRL:n puheenjohtajana ja aloittaa Hevosopistolla. Tässä Isaacin kanssa Ypäjän derbynurmella SM-vuonna 2012.Kuva: Leena Alérini

Mikael Forstén palkattiin Valmennuskeskukseen

SRL:n puheenjohtajana vuoden vaihteessa lopettava Mikael Forstén on allekirjoittanut työsopimuksen Hevosopiston kanssa. Hänestä tulee Valmennuskeskuksen urheilupuolen johtaja, sports director.

Kisa-areenana Ypäjän nurmet ovat Forsténille tuttuja nuoruusvuosilta lähtien. Ratsastajalla on 1990-luvun puolivälistä kaksikin Finnderbyvoittoa Invitationilla ja vuodelta 2012 SM-kulta Isaac du Jonquet’lla.

Hevosopiston hallituksen nimeämä työryhmä on valmistellut Hevosurheilun valmennuskeskuksen strategiaa. Strategia esitellään Olympiakomitealle tänään 19.11.

Forstén on innoissaan uudesta tehtävästä ja suhtautuu siihen kunnianhimoisesti.

”Täytyy käydä strategia läpi, katsoa miten realistinen se on,  ja lähteä sitten sitä toteuttamaan”, hän visioi ykskantaan.  Forstén lähtee tehtävään avoimin mielin.

”En lähde sillä mielellä, että nyt ollaan tässä vuosi tai viisi vuotta, vaan niin kauan, kun tuntuu että kehitystä tapahtuu.”

Hevosopiston Event Manager Mikko Luhtala hoitaa Valmennuskeskuksen  tehtäviä vt. johtajana toistaiseksi.

"Aloitin juuri Hevosopistolla Event Managerina tavoitteenani tuoda lisää tapahtumatuotannon osaamista Hevosopiston organisaatioon. Haluan auttaa tilanteessa, jossa tarvittiin akuutisti apua valmennuskeskuksen tehtäväkokonaisuudessa. Ensi vuoden suunnitelmat ja deadlinet painavat jo päälle", Mikko Luhtala kommentoi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi