NIKAn One Goal -ryhmä valittu - Henri Ruoste antoi ryhmälle hevosen
Tässä he ovat: Eevamaria Porthan-Broddell, Jessica Kerttunen, Oona Ylirautia ja Johanna Similä.Kuva: Kari Ylitalo

NIKAn One Goal -ryhmä valittu - Henri Ruoste antoi ryhmälle hevosen

Nika Equestrianin kouluratsastuksen One Goal -supertiimiin on valittu ensimmäisessä vaiheessa 4 ratsastajaa.

Uudessa huikeassa ryhmässä ratsastavat pararatsastaja Jessica Kerttunen, junioriratsastaja Oona Ylirautia, nuori ratsastaja Johanna Similä sekä seniori Eevamaria Porthan-Broddell.

One Goal tuo ratsastajille kuukausittain Suomessa vierailevan yhteisen valmentajan Rune Willumin, ja uran avuksi myös yrityskummit Heikki Sorsan ja Jenni Väänäsen (ent. Dahlman) sekä paljon muuta.

Jessica Kerttuselle lähdetään etsimään liising-hevosta Westsiden rinnalla, ja kaikkein suurin tuki kohdistetaan Ylirautialle, joka on tuttu 8-vuotiaaksi kääntyneen Farjanan selästä.

Ja minkä hevosen hän saa! Ylirautia tulee ratsastamaan Henri Ruosteen tiimille lähettämään GP-hevosta, vuonna 2005 syntynyttä ruunaa Marshall Lightfoot (Michellino – Aktuell), joka on jo Suomessa.

Artikkeli ruunan menneisyydestä täällä.

"Toivottavasti tämä innostaa muitakin lähtemään mukaan, tämä mahdollistaa urheilua entistä useammalle ja koko lajista saadaan Suomessa isompaa", Ruoste sanoo.

Liuksiala korostaa, että tarkoitus on tuoda ratsastukseen tasa-arvoa monellakin tapaa. Eikä kyseessä ole mikään ohimenevä juttu.

"Tämä on tulevaisuuden tapa toimia, joka jatkuu niin kauan, kun minussa virta pihisee”, hän sanoo.

NIKAn julkistus alhaalla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi