Suomenratsujen hallitusjäseniä 2018: vasemmalta Anita Hekali, Elina Kylämäki, Terttu Peltonen, Sini Vaittinen, Jaana Kannisto ja Jenna Kokkonen. Istumassa vasemmalta puheenjohtaja Kirsti Palva ja Kielo Kestinmäki.
Suomenratsujen hallitusjäseniä 2018: vasemmalta Anita Hekali, Elina Kylämäki, Terttu Peltonen, Sini Vaittinen, Jaana Kannisto ja Jenna Kokkonen. Istumassa vasemmalta puheenjohtaja Kirsti Palva ja Kielo Kestinmäki.Kuva: Katri Klinga

Suomenratsujen seesteisempi syyskokous

Suomenhevosväki kokoontui seesteisissä tunnelmissa Järvenpään Vanhankylän kartanossa sunnuntaina. Puheenjohtajana jatkaa Kirsti Palva. ”Vakaa pohja pysyy ja järjestelmällinen työ jatkuu”, Palva toteaa.

Hallituksen erovuoroisia jäseniä olivat Anu Immonen, Elina Kylämäki, Marjo Norrbacka ja Terttu Peltonen. Kylämäki ja Peltonen jatkavat hallituksessa. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Jaana Kannisto ja Jenna Kokkonen.

Kokouksessa palkittiin useita ansioituneita ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Tulevan vuoden teemana on Hyvinvoiva suomenhevonen. Lisäksi luvassa on uusi 2-tason kilpailusarja. Odotettavissa on myös mestaruuskilpailuiden sääntömuutoksia, jotka varmistuvat Suomen Ratsastajainliiton samaan aikaan pidettävässä vuosikokouksessa. Lisää huomisessa RatsastusPlussassa.

Suomenratsut ry:n hallitus vuonna 2018: Kirsti Palva (pj.) Anita Hekali, Jaana Kannisto, Martti Kantola, Kielo Kestinmäki, Jenna Kokkonen, Elina Kylämäki, Terttu Peltonen ja Sini Vaittinen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi