Syypää sun hymyyn
Maarit Raiskio on tyytyväinen.Kuva: Terhi Paavola

Syypää sun hymyyn

Perjantain Hevosurheilussa tavataan paljon onnellisia ihmisiä.

Olympiaratsastaja Maarit Raiskion olympiastartista Soulissa on 30 vuotta.

Kuumin kansainvälinen kilpaura on jäänyt taakse, mutta katse on tiiviisti eteenpäin: Raiskio on juuri hankkinut uuden viisivuotiaan hevosen, Queridon.

Toiset onnelliset ovat entisen Riders Innin, nykyisen Stable Novan yrittäjät Hanna Harjuvaara ja Janne Ruskeeniemi, jotka kertovat taustoistaan ja suunnitelmistaan Hyvinkään esteratsastusmekassa.

Takasivulla taas hymyilee trailin uusi suomenmestari, lajikonkari Pirjo Marjanen.   Marjanen on voittanut Mosly Investin Goldilla vuosina 2016 ja 2018.

(Viime vuonna ykkösenä kuitenkin kukitettiin Pia Leskinen ja hänen hevosensa As Smart As Al - toisin kuin artikkelissa lukee.)

Kolumnissa puhutaan ratsastuskouluista ja pääuutisessa este-SM-ennakkotunnelmat. Äläkä unohda runkolehden tunnelmallista artikkelia "heppatytön paratiisista" Helsingin Isosaaressa, jossa Vennelmon Veikko ja Aurora Uusitupa ajeluttavat turisteja historiallisessa merimiljöössä.

Hevosurheilun Ratsastus tilattuna tai irtonumerona kuuluu ratsastajan perjantaihin.  Kokeile saman tien vaikka digilehteä. Hyviä lukuhetkiä!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi