Tällä kertaa ilonaiheena Chubakko
Noora Forstén hyppäsi Riesenbeckin hallikisoissa hyviä ratoja, mutta pääluokassa hän joutui keskeyttämään. Kuva: Outi Räisänen

Tällä kertaa ilonaiheena Chubakko

Noora Forstén keskeytti Riesenbeckin ison kierroksen GP-luokassa ConCayalla lauantaina.
Chubakko.
Chubakko.Outi Räisänen

Esteratsastaja Noora Forsténin kotitallilla Saksan Riesenbeckissä ratsastettiin viikonloppuna kansainväliset kisat Riesenbeck International, jonka listoilla oli 182 kansainvälistä nimeä eri puolilta maailmaa. Jopa brittilegenda John Whitaker osallistui kahdella hevosella.

Suomea edusti vain yksi nimi, Noora Forstén.

Kahdessa tähdessä menestys ei tällä kertaa ollut sellaista, mihin viime kuukausina on saanut tottua. Ratsastaja oli ConCayan kanssa yhdellä pudotuksella perjantaina sijalla 22, mutta keskeytti lauantain 145 sentin päätösGP:ssä. Hän sai kiellon alkuradan pystyesteelle, mutta jatkoi siitä lähes loppuun, jossa päätyi tekemään vielä yhden voltin ja keskeyttämään.

GP-luokan voitti Saksan Benjamin Wulschner hevosella Prieure 3.

Forstén hyppäsi pienemmissä luokissa itselleen uudella Nabab's Atlantolla ja oli tämän kanssa 73 ratsukon 130-luokassa sijalla 17.

Viikonlopun paras tulos tuli 135-luokassa, 9-vuotiaalla jalostusori Chubakolla, jonka kanssa Forstén otti kiirehtimättä 56 lähtijän joukossa sijan 9.

CSI1* 130-luokka Nabab's Atlantolla

CSI2* 145-luokka perjantaina ConCayalla

CSI1* 135 -luokka lauantaina Chubakolla

CSI2* 145-luokka lauantaina ConCayalla

Hevosurheilu ei tavoittanut Forsténia lauantaina.

Päivitys 7.2.22. Korjattu 145-pääluokan voittajan nimi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi