Emma Tallberg myi Dobbelt Quidamin Italiaan ja etsii nyt uusia projekteja.
Emma Tallberg myi Dobbelt Quidamin Italiaan ja etsii nyt uusia projekteja.Leena Alérini

Tallberg myi Dobbelt Quidamin Italiaan - FWB-projektit kiinnostaisivat

Esteratsastaja Emma Tallbergin Dobbelt Quidam on viime kuukaudet ollut myytävänä Anna-Julia Kontiolla Keski-Euroopassa. Nyt siitä on tehty kaupat.

Se meni kisakäyttöön, nuorehkolle esteratsastajalle Italiaan. Kyseessä on varsin hienosukuinen ja myös tiukkaan linjattu hevonen, sillä sen emäisä ja isänemänisä on sama ranskalainen huippuori Quidam de Revel. Tallberg hyppäsi sillä kotimaista GP-sarjaa hyvällä menestyksellä.

Tallberg ei avaa myyntihintaa.

Tällä hetkellä hänellä ei ole kilpahevosta, sillä tamma Arven on jo siirtynyt kevyemmälle käytölle, eikä sillä ole tänä kesänä kilpailtukaan. Se lähtee Tallbergin kouluratsastajasiskolle Julialle Saksaan astutettavaksi heti ensi keväänä.

"Heillä on siellä tamma- ja varsalaitumia. Oria en ole sillä lailla vielä katsonut, se on ihan oma maailmansa."

Tallberg kertoo, että tilaa olisi yhdelle tai useammalle nuorelle hevoselle. Kolmivuotiaita hän ei ota, mutta satulaan laitetut nelivuotiaat kiinnostavat. Niitä hän veisi eteenpäin, kunnes ne olisivat sopivassa myynti-iässä ja -vaiheessa. Nuoren hevosen kanssa työskentely on sitä, mistä Tallberg pitää ja selkeä projekti motivoi.

"Sen olen oppinut, että hevonen täytyy osata myydä oikealla hetkellä, kun meillä on tällä hetkellä niin monta eläköitynyttä ruunanrupsukkaa", hän naurahtaa.

Tallbergin motivaatio alkoi kärsiä ja kotimaan kisat GP-sarjoineen alkoivat tuntua "nähdyiltä"."Tuntuu, että hevosten kanssa teen tätä yhtä ja samaa vuodesta toiseen vaan."

Tallberg kertoo olevansa luokanopettajan työnsä takia tällä hetkellä Tukholmassa. Pesti kestää jouluun asti, jonka jälkeen hän palaa Suomeen.

"Olen katsellut ja kokeillut jo sopivia nuorempia hevosia täällä Ruotsissa, mutta olisihan FWB tietysti aina kivempi", Tallberg kertoo. "Sanotaan nyt niin, että olen avoin erilaisille ideoille."

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi