Tom Gordin lahjoitti Kyra Trophyn vastaanottaneelle Ida-Lotte Peltoniemelle kouluratsastusmaajoukkueen päävalmentajan Emile Faurien tarjoaman valmennuspaketin. 3600 euroon noussut paketti oli gaalan arvokkain huutokauppakohde.
Tom Gordin lahjoitti Kyra Trophyn vastaanottaneelle Ida-Lotte Peltoniemelle kouluratsastusmaajoukkueen päävalmentajan Emile Faurien tarjoaman valmennuspaketin. 3600 euroon noussut paketti oli gaalan arvokkain huutokauppakohde.Kuva: Ada Pykäläniemi

Top Dressage Finland -gaalan arvokkain kohde Faurien valmennus

Top Dressage Finland -varainhankintagaala pidettiin Helsingin Katajanokalla Scandic Grand Marina -hotellissa. Gaalan päätapahtuma oli hyväntekeväisyyshuutokauppa, jolla kerättiin varoja TDF:n valmennustoiminnan tukemiseen.

Huudettavia artikkeleja olivat mm. valmennuspaketit, joita TDF:n jäsenet olivat lahjoittaneet. Myös moni muu taho, esimerkiksi Suomen Ratsastajainliitto ja Evidensia, antoivat huudettaviksi arvokkaita kohteita. Kaikki kohteet löytyvät täältä.

Illan suurimman potin, 3600 euroa, keräsi Suomen kouluratsastusmaajoukkueen päävalmentajan Emile Faurien tarjoama kolmen kerran valmennuspaketti. Kohteesta käytiin kilpailua useamman huutajan kesken ja voiton lunasti lopulta Helsinki International Horse Shown toimitusjohtaja, entinen SRL:n puheenjohtaja Tom Gordin. Huutonsa jälkeen hän yllätti kaikki.

"Lahjoitan tämän paketin nuorelle lupaukselle, tänään Kyra Trophy -palkinnon vastaanottaneelle Ida-Lotte Peltoniemelle."

Raikuvien aplodien saattelemana hämmentynyt ja liikuttunut Peltoniemi kävi pokkaamassa lahjansa.

Emile Faurie piti elettä niin koskettavana, että hän nosti valmennuskertojen määrän viiteen.

"Suuri kiitos Gordinille hienosta teosta. Se merkitsee paljon. On hyvin tärkeää, että saamme tukea myös lajin sisältä, ei vain ulkopuolelta", hän totesi. "Summakin on kertakaikkiaan huikea."

Ida-Lotte Peltoniemi ei ollut saada sanaa suustaan.

"Tämä ilta on ollut unohtumaton. Minulla ei ollut aavistustakaan Tom Gordinin aikeista ja olen todella otettu", nuori ratsastaja sopersi. "Vielä en edes tiedä millä hevosella valmennukseen menen, tässä on niin paljon sulateltavaa. Äiti liikuttui lahjasta myös niin, että hänen oli lähdettävä salista muualle kyynelehtimään!"

Gordin tiesi heti, mitä aikoi tehdä, kun näki huutokaupattavat kohteet.

"Tämä on arvokas mahdollisuus ratsastajalle, ja nuorissa lupauksissa on lajimme tulevaisuus."

Lisää tunnelmia ja kuvia gaalasta maanantaina ilmestyvässä RatsastusPLUSsassa!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi