Callela Lisbethin ohjastaja Mika Forss voitti Turussa neljä lähtöä putkeen.
Callela Lisbethin ohjastaja Mika Forss voitti Turussa neljä lähtöä putkeen.Kuva: Totofoto

Callela Lisbeth paras myös kolmivuotiaana – Niemiselle kolmoisvoitto

Kolmivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu oli Markku Niemisen valmennettavien juhlaa Turussa. Ykköstähtenä tuikki Mika Forssin ohjastama Callela Lisbeth, ja Niemisen talliin tuli kolmoisvoitto.

Mika Forssin ohjastama Callela Lisbeth latasi auton takaa keulapaikalle ja piti matkavauhdin reippaana. Se ei huipputamman jaloissa lopussa painanut, vaan se hallitsi 30 000 euron arvoiseen täysosumaan helposti.

"Tarkoituksella ajoin reipasta, kun pahimmat vastustajat oman tallin ulkopuolelta jäivät hankalempiin asemiin, joten savustettiin vastustajia ja jeesattiin oman tallin sisäratahevosia", Mika Forss ehti lähdön aikana tarkkailla myös muiden Markku Niemisen valmennettavien juoksuja.

Callela Lisbethin osaomistaja Jukka Niskanen kertoi, että jo liki 140 000 euron voittosumman keränneestä tammasta näki heti sen juoksijan lahjat.

"Markku (Nieminen) on tykännyt tammasta hirveästi koko ajan. Kuukauden jälkeen kun tamma oli opetettu, kutsui hän katsomaan miten se hölkkii. Vastoinkäymisiä ei ole ollut ja odotukset ovat tulevaisuudessa tosi korkealla", Niskanen paljasti.

Myös kaksivuotiaana Kasvattajakruunun voittaneen Callela Lisbethin on kasvattanut Hannu Nivola.

Niemisen tallista toiseksi lähdössä sijoittui Esa Holopaisen ohjastama Nefetiti Frido. Antti Teivainen kuskasi Doris Hossin kolmanneksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi