Double Revenge kiri Uudenmaan Upeimmaksi yllättäen
Double Revenge voittajaseremonioissa taustavoimiensa kanssa.Kuva: Pekka Salonen

Double Revenge kiri Uudenmaan Upeimmaksi yllättäen

Antti Teivaisen ohjastama Double Revenge kiitti nappireissusta kirimällä 15 000 euron arvoiseen ykköstilaan kolmivuotiaiden lämminveristen Uudenmaan Upeimmassa.

Jukka Torvisen ohjastama Bean Dead Cert ohitti kiihdytyksessä suuren suosikin Arctic Elsan ja otti vetotyöt vastuulleen.

Tuomas Korvenojan valmentama Bean Dead Cert veti joukkoa innokkaana, ja voimia jäi loppusuoran taistoon muille enemmän.

Viidennessä sisällä matkannut Double Revenge pääsi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja oli jo loppukaarteessa kärkirintaman takana. Rahanjakosuoralla Markku Niemisen valmentama tamma ohitti vastustajansa kevyesti.

"Viimeisessä kurvissa alkoi tuntumaan hyvälle, kun kaverit edessä olivat vaikeuksissa, ja meillä oli korvat vetämättä", Antti Teivainen kertoi. "Loppusuoran alussa päästettiin hevonen menemään ja se voitti yllättävän helposti."

Jukka Rytkönen on voittajan kasvattaja, Hevoskilta omistaa.

Ari Moilasen kuskaama Mainio liikkui takasuoralla kovaa kyytiä, mutta meni loppukaarteessa vinoksi. Se ylsi kakkospalkinnolle. Markku Niemisen tallin menestys täydentyi, kun Hit The Road Jack tuli maaliin kolmantena. Suuri suosikki Arctic Elsa oli ratkaisevan kauan vailla kiritilaa.

Tästä pääset lukemaan jutun Toto65-kierroksen muista tapahtumista.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi