Le Gros Bill osoitti hurjaa lähtönopeutta Mikkelissä – Next Direction aseeton alussa ja lopussa
Antti Teivainen katseli, että miten lähellä muut maaliin tulevat.Kuva: Anu Leppänen

Le Gros Bill osoitti hurjaa lähtönopeutta Mikkelissä – Next Direction aseeton alussa ja lopussa

Mikkelin 75-kierroksen herkkupala avoin ryhmä oli Antti Teivaisen ja Le Gros Billin näytös.

Mailin matkan tuliseen rynnistykseen lähdettiin kutkuttavista asemista, kun pikkutauolta palannut Next Direction lähti kolmosradalta, ja loistovirettä viime aikoina osoittanut Le Gros Bill oli arvottu nelospaikalle.

Suurin osa seuraajista oli varmasti valmis liputtamaan Next Directionin keulajuoksun puolesta, mutta Antti Teivainen latasi Le Gros Billin kanssa kaiken starttiin. Se kannatti, sillä Le Gros Bill pääsi keulapaikalle. Vauhti ei mennyt missään kohtaa kävelyksi, ja Le Gros Bill teki mitä tahtoi. Se voitti tuloksella 11,1aly.

”Mahtava oli istuskella kyydissä. Hevonen oli tuore ja tuli korvat kiinni maalin. Hyvä, että se on syksyllä löytänyt vireensä, kun kesällä jäi hampaankoloon”, Antti Teivainen sanoi.

Team Luck'apin kasvattaman ja omistaman Le Gros Billin valmentaja Ari Viander kertoi, että tähtioriin kausi jatkuu.

”Hevonen suoritti nyt omalla tasollaan loistavasti. Lähtö-pari ajetaan varmaan syksyllä vielä, kun hevonen on näin vahvassa iskussa.”

Next Direction pyrki kiihdytysvaiheessa 2. sisälle, mutta Antti Ala-Rantala piti Farzad Bokon kanssa niin sanotusti varpaat välissä, eikä Next Direction aivan mahtunut sisäradalle. Se jäi taivaltamaan toiselle ilman selkää, josta jaksoi kuudenneksi. Ohjastaja Iikka Nurmosella oli teoria, miksei Next Direction tänään onnistunut.

”Hevonen oli auton perässä ylipaineissaan, meni petsiä ja laukkaa, eikä päästy liikkeelle. Auto ajoi tosi hiljaa. Jos vertaa vaikka St. Michel –viikonloppuun, auto kiihtyi ihan eri tavalla. Siitä johtui meidän epäonnistuminen.”

Farzad Boko piti hopealle ennen mainiosti kirinyttä Ice Wineä.

Mikkelin Toto75-kierroksen tapahtumista voit lukea lisää täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi