Terho Rautiainen tuhanteen voittoon Vieremällä
kuva: Jussi Lähde

Terho Rautiainen tuhanteen voittoon Vieremällä

Terho Rautiainen ohjasti Vieremällä uransa tuhannennen voittonsa valmentamallaan Lumi-Iiriksellä. Oma valmennettava ja Rautiaisen osin omistama suomenhevonen oli Tuhannen voiton klubin jäsenelle numero 49 luonteva tapa saavuttaa kunnioitetu rajapyykki. Rautiainen on tullut tunnetuksi juuri suomenhevosten voittajaesittelyistä. Rautiaisen Suivikas on myös yksi Joensuun Kuninkuusravien suurimmista suosikeista.

Vieremän tuhatpäinen yleisö näki ykeisöönmenevän loppusuoran taiston kun Jukka-Pekka Kauhanen ja Julianne Dahlia tarjosivat kelpo vastuksen. Lumi-Iiris ja Rautiainen veivät lopulta tammojen taiston selvästi.

Ravien ensimmäisessä lähdössä Sini Ahposen valmentama viisivuotias Valtrauksen jälkeläinen Vaarao sai muuta osallistujat näyttämään alamaisiltaan. Uran viides startti toi toisen voiton ajalla 30,9. Vaaraon omistaa Team Vaarao Kiuruvedeltä.

T4 rivi alkoi I.P. Muskotin ja Antti Järvenojan voitolla, Lumi-Iiris voitti toisen kohteen. Kolmannen lähdön vei nimiinsä Jani Ruotsalaisen ohajstama ja valmentama In Beat.

Viimeisessä T4-lähdössä ajettiin lujaa. Kai Korkeakosken valmentama ja kasvattama Bone´s Quick Girl sai Kari Alapekkalalta hyvät ajolinjat loppukurvissa ja vei kolmannen perättäisen voittonsa ajalla 13,4a.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi