Vieskerin uskomaton ura on päätynyt kirjan kansien väliin. Osallistumalla Kuukauden ravurit-äänestykseen voit voittaa kirjan itsellesi.
Vieskerin uskomaton ura on päätynyt kirjan kansien väliin. Osallistumalla Kuukauden ravurit-äänestykseen voit voittaa kirjan itsellesi.Kuva: Roosa Lindholm

Äänestä syyskuun Kuukauden ravureita ja osallistu Viesker-kirjan arvontaan!

On aika palata hetkeksi miettimään menneen kuukauden sykähdyttävimpiä ravureita. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Viesker-kirja. Äänestyslomakkeen löydät täältä. 

Hevosurheilun Kuukauden ravurit -verkkoäänestys on jälleen avoinna. Mitkä hevoset olivat sinun suosikkejasi syyskuussa? Ehdokkaat ja äänestyslomakkeen löydät täältä. 

Äänestys on avoinna sunnuntaihin 7. lokakuuta kello 23 asti.

Äänestykseen osallistuneiden kesken arvomme Harri Lindin kirjoittamia Viesker-kirjan. Arvonnan voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Äänestys ei liity Hevosurheilun Kuukauden hevonen -juttusarjaan. Sarjassa esiteltävät hevoset valitsee edelleen toimitus, ja sen periaatteisiin kuuluu, ettei sama hevonen voi olla Kuukauden hevonen kuin kerran. Äänestyksessä tällaista rajoitusta ei ole. 

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi