Tästä jatketaan Vermossa. Readly Express ja Björn Goop kirivät 8,9a-tuloksella Criterium de Vitessen sankariksi Nizzassa maaliskuussa vajaa kuukausi sitten.
Tästä jatketaan Vermossa. Readly Express ja Björn Goop kirivät 8,9a-tuloksella Criterium de Vitessen sankariksi Nizzassa maaliskuussa vajaa kuukausi sitten.

Björn Goop special-haastattelussa: ”Odotan jo Vermon Hot Wingsejä ja grillimakkaran tuoksua”

Björn Goop saapuu Finlandia-ajoon Readly Expressillä vesi kielellä.

”Finlandia-ajossa on aina mukava tunnelma. Minusta on kivaa saada nähdä jälleen kaikkia suomalaisia ystäviäni päivän aikana. Pohjoismaisessa keväässä kansainvälinen raviurheilu potkaistaan käyntiin aina hienoilla kilpailuilla”, Finlandia-ajon kahdesti voittanut Ranskan ja Ruotsin ravien välillä vuoroin kiitävä eurooppalainen supertähti Björn Goop totesi.

”Odotan myös jo Vermon herkkuja ja ulkogrillien tuoksuja. Voi miten hyvää suomalainen makkara onkaan, kun sen syö ketsupin kanssa. Myös Hot Wingsit Vermossa kuuluvat suosikkiherkkuihini”, Björn hehkutti.

Vuonna 2010 Quarcio du Chene ja 2012 Sebastian K ovat juosseet voitot Goopille, joka tänä vuonna tuo suomalaisyleisön silmien eteen suurimman suomalaisen valmentaman ravitähden sitten Jori Turjan Varennen vuosien.

”Voidaan sanoa, että Readly Express kilpailee nyt elämänsä kunnossa. Talvimeeting Pariisissa ja maaliskuinen voitto pikamatkalla Nizzassa huikealla loppukirillä tuloksella 8,9a/1609m alleviivasivat, että aina hevoset korkealla tasolla kilpailuun tuova valmentaja Timo Nurmos on onnistunut ohjelmassaan jälleen täydellisesti”, Björn hehkutti Ruotsissa jo vuosikymmeniä asunutta suomalaisvalmentajaa.

"Finlandia-ajo sopii upeasti ohjelmaan valmistauduttaessa toukokuun viimeisen sunnuntain Elitloppetiin Tukholmassa."

Björn Goop, et ole itse ajanut miltei kuukauteen kilpaa tuon maaliskuisen Cagnes sur Merin kilpailupäivän jälkeen – miksi et?

”Minulle tehtiin leikkaus vatsaan ja viime viikot olen toipunut operaatiosta.”

Sujuiko leikkaus hyvin?

”Erittäin hyvin. Tänään on paras päiväni koskaan, ja iltapäivällä lähden ajamaan varsoilla taas harjoituksia.”

”Pääsiäisen aikaan aikomukseni on palata taas mukaan kilvanajoon”, Björn Goop kertoi perjantaiaamuna puhelimessa Ruotsissa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi