Tapio Moisio, Marjo Kaipainen ja Pekka Kairtamo ovat lehtiyhtiössä uudessa roolissa.
Tapio Moisio, Marjo Kaipainen ja Pekka Kairtamo ovat lehtiyhtiössä uudessa roolissa.

Hevosurheilun hallitus järjestäytyi – Marjo Kaipainen ensimmäisenä naisena jäseneksi

Hevosurheilua ja 7 oikein -lehteä kustantavan Suomen Hevosurheilulehti Oy:n hallitus järjestäytyi kokouksessaan 25.4. Hallituksen puheenjohtaja vaihtui ja riveihin tuli yksi uusi jäsen, Marjo Kaipainen.

Vuodesta -93 lähtien Hevosurheilu-lehden hallituksessa vaikuttanut Antero Vesterinen, 69, jätti tehtävän ja tilalle valittiin Jokimaan Hevosystäväinseuran johtokunnan puheenjohtaja Pekka Kairtamo, 52. Uutena hallitukseen nimettiin Hippoksen hallituksen jäsen Marjo Kaipainen, 57.

”Ensimmäisen kerran käytimme nimitysvaliokuntaa, mikä on monissa muissa osakeyhtiöissä yleinen tapa. Minä ja Ojanperän Tuomo päädyimme tämän tyyppiseen esitykseen, jonka sitten teimme hallitukselle. Lehden talous on hyvällä tolalla. Kysymys on sukupolvenvaihdoksesta, ei sen kummempaa dramatiikkaa. Hevosalan järjestöissä on vinoutuma, kun niistä puuttuvat nuoret ja naiset”, Markku J. Jääskeläinen Hippoksen hallituksesta taustoittaa.

Kaipainen on ensimmäinen nainen, joka lehtiyhtiön hallituksessa istuu.

”Kiinnostavaa. Olen lehden aktiivinen lukija ja tilaaja ollut jo kauan. Mielenkiintoa tuo varsinkin, kun on menossa median ja Postin murrosta.”

Marjo Kaipaisella on pitkä, yli 25 vuoden yrittäjätausta it-alalta.

”Yrityskaupan jälkeen olin kolmisen vuotta ihan työsuhteessa. Lopetin viime vuoden elokuussa, ja siitä lähtien olen valmentanut hevosia. Nyt menin osakkaaksi uuteen it-firmaan, sen toiminta käynnistyy nyt”, Kaipainen kertoo.

Uusi puheenjohtaja, Isku Oy:n kiinteistökehitysjohtaja Pekka Kairtamo on istunut lehtiyhtiön hallituksessa muutaman vuoden.

”Anterolle pitää antaa kiitos hyvästä työstä. Viimeisten vuosien aikana Hevosurheilu-lehti on kehittynyt tosi hyvin ja on taloudellisesti vahvalla pohjalla. Uudella hallituksella on hyvä lähteä tästä tilanteesta uusien haasteiden kimppuun.”

Hallituksen jäsen, Arena Partners Oy:n toimitusjohtaja Tapio Moisio valittiin varapuheenjohtajaksi. Muut jäsenet ovat Vesa Mäkinen ja Jukka Ahonen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi