Mascate Matchin huutokauppa ratkesi Massi Stablen voitoksi - "Aika tappiin huudettiin"
Mascate Matchin nettihuutokaupasta kehkeytyi huikea thrilleri.Kuva: Anu Leppänen

Mascate Matchin huutokauppa ratkesi Massi Stablen voitoksi - "Aika tappiin huudettiin"

Osittain vanhoista ja osittain uusista omistajista koostuva Massi Stable huusi Mascate Matchin 307 000 eurolla.

Myynti sulkeutui kello 21, mutta aina viimeisintä huutoa seuranneiden 3 minuutin jatkoaikojen myötä huutaminen jatkui vielä parikymmentä minuuttia. Martti Ala-Seppälän edustama Steve Stewartin Hunterton Farms luopui kilvasta 300 000 euron kohdalla, ja viimeinen taisto käytiin Massi Stablen ja nimimerkin Kimmo H kesken. Massi Stable vei lopulta voiton.

"Aika tappiin huudettiin", Massi Stablen kimpanvetäjä Pauliina Raento huokasi huutokaupan ratkettua.

"Kyllähän siinä rupesi miettimään että herra isä, ollaanko me maksamassa tuommoinen summa siitostammasta. Kovin pitkään ei olisi enää voitu jatkaa. Se summa suunnilleen käytettiin, mikä ostoon oli varattu, kimpan pyörittämiseen rahat sentään jäi yli."

"Ihanaa, että tamma jäi tälle porukalle, joka oli koottu vanhojen omistajien perustalle. Porukka oli hienosti sitoutunut hevoseen. Vielä päivällä mukaan lähti uudestaan sellaisia osakkaita, jotka olivat jo ilmoittaneet luopuvansa osakkuudesta, kun Massi loukkaantui. Ja huutokaupan aikanakin tuli yhteydenottoja, että voidaan laittaa tonni lisää, jos huutaminen jää siitä kiinni."

Massi Stablen selviäminen huutokaupan voittajaksi ratkaisi lopullisesti sen, että Mascate Matchin kilpailut on nyt juostu.

"Jossain pienessä porukassa sillä asialla voisi vielä spekuloida, mutta kun suuressa, julkisessa porukassa on päätetty edetä jollain tavalla, se päätös pitää", Pauliina Raento ilmoitti.

"Nyt on edessä projekti kimppaomistaminen 2.0, ja jos niin onnellisesti käydään, että saadaan Massista vauva, niin sitten keskitytään tekemään siitä uusi raviurheilija. Jos siitä tulisi edes kymmenesosan niin hyvä kuin Massi, niin sekin juoksisi ikäluokkalähdöissä."

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi