Sebastien Guarato Paris Turfissa: Face Time Bourbon ei tule Mikkeliin
"Face Time Bourbon on täydellinen", tämän päivän Paris Turf otsikoi. Suomalaisittain juttu sisältää huonojakin uutisia.Kuva: Gerard Forni

Sebastien Guarato Paris Turfissa: Face Time Bourbon ei tule Mikkeliin

Valmentaja Sebastien Guarato ja pääomistaja Antonio Somma vaikuttavat olevan eri linjoilla tähtiori Face Time Bourbonin kesän kilpailuohjelmasta.

Varmaa on tähän asti ollut vain, että Face Time Bourbon juoksee 27. kesäkuuta Vincennesin Prix Rene Ballieressa. Jatkosta taustajoukot ovat luvanneet päättää heti sen jälkeen.

Mikkelistä on oltu yhteydessä pääomistaja Antonio Sommaan, ja tämä on antanut toiveita herättäviä kommentteja tulosta Suomeen. ”St Michel on kuin onkin Face Time Bourbonin suunnitelmassa”, MT Ravinetti uutisoi 3. kesäkuuta.

Tämän päivän Paris Turfin etusivulla tulee kuitenkin lunta tupaan.

”Astutuskausi on sujunut hyvin, ja olen erittäin iloinen, että Face Time Bourbon voi taas jatkaa kilpailemista. Seuraavaksi (Rene Ballieren jälkeen) on ohjelmassa Mons, kuten viime vuonna. Ori ei siis lähde Suomeen St Micheliin. Sitä vastoin on jo varmaa, että lokakuussa se osallistuu Napolin Lotteria-ajoon”, valmentaja Sebastien Guarato ilmoittaa.

Mikkelin raviradan toimitusjohtajalle Kari Tiaiselle tieto tulee yllätyksenä, muttei järkytyksenä. Sosiaalisessa mediassa siitä on jo huhuttu.

”Meille vahvistusta ei ole tullut, vaan päinvastoin tämänaamuisessa sähköpostissa Somma sanoo edelleen, että päätös tehdään 28. kesäkuuta”, hän kertoo.

”Mutta vaikkei Face Time Bourbon tulisikaan, saamme joka tapauksessa kokoon hienon lähdön. Muidenkin huippuhevosten taustavoimiin on oltu yhteydestä, ja kiinnostusta meitä kohtaan on. Jos Face Time Bourbon ei tule, se lisää varmasti muiden mielenkiintoa tulla.”

Miten käy suunnitellulle lentokuljetukselle, jos Face Time Bourbon ei St Michelissä juokse?

”Odotamme parhaillaan päätöksiä lento-operaattoreilta, eikä mitään ole lyöty lukkoon, mutta todennäköisesti lentokuljetusta ei silloin järjestetä”, Tiainen vastaa.

”Vanha Mikkelin periaate on, että maailman parhaalle järjestetään lento, mutta toiseksi parhaalle ei.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi