Turun raviradan puheenjohtaja Hannu Nivola ja toimitusjohtaja Ilmari Halinen, kunkkarimaskotti Heppe sekä Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola toivottivat raviväen tervetulleeksi Turkuun.
Turun raviradan puheenjohtaja Hannu Nivola ja toimitusjohtaja Ilmari Halinen, kunkkarimaskotti Heppe sekä Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola toivottivat raviväen tervetulleeksi Turkuun.Kuva: Jarno Unkuri

Turussa ravataan kolmipäiväiset kuninkuusravit

Ensi vuoden kuninkuusravijärjestäjät esittäytyivät medialle kuninkuusravisunnuntain alkajaisiksi.

Iloisena uutisena he kertoivat majoitusmyynnin käynnistyneen lauantaina ennennäkemättömän vilkkaana. Turulla kuninkuusravijärjestäjänä on valttinaan iso majoituskapasiteetti. Hotellitason vuodepaikkoja löytyy peräti 2500.

Pääteemoiksi turkulaiset nimesivät merellisyyden ja kansainvälisyyden.

"Maantieteellinen sijaintimme on iso etu, ja teemme töitä ruotsalaisten ja erityisesti suur-Tukholman alueen ravi-ihmisten saamiseksi paikalle. Kampanjoimme sen eteen ensi kevään Elitloppetissa", toimitusjohtaja Ilmari Halinen paljasti.

"Järjestämme perjantaina jonkinlaiset lounasravit, eli tapahtuma on kolmipäiväinen. Iltajuhlien järjestämisen ulkoistamme ammattilaisille eli Auraviihteelle, ja luvassa on vähän erilainen iltajuhla kuin mihin kuninkuusraveissa on totuttu. Se järjestetään kaupungin sydämessä Aurajoen rannalla."

Turun kuninkuusravit järjestetään 29.-31.7.2016.

"Mutta tervetuloa jo ennen sitä tämän vuoden PM-raveihimme 21.-22. elokuuta", Halinen muistutti.

Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola vakuutti kaupungin tukevan vahvasti kuninkuusravien järjestämistä.

"Olemme ylpeitä siitä, että meillä on ammattimainen kisakoneisto, ja kiitollisia siitä, että Hippos antoi meille luottamuksen toimia järjestäjinä", hän lausui.

Turussa on järjestetty kuninkuusravit viidesti aikaisemmin: Kupittaalla vuosina 1939, 1949 ja 1963 ja nykyisellä radalla Metsämäessä 1983 ja 2001.

Alkuperäistä tekstiä korjattu 4.8.2015 klo 16.50: Iltajuhlaa ei järjestetä Down by the laituri -festivaalin yhteydessä vaan samoissa puitteissa viikko ennen festivaalia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi