Where Is My Mind irtosi Janne Korven kanssa ylivoimavoittoon.
Where Is My Mind irtosi Janne Korven kanssa ylivoimavoittoon.Kuva: Pekka Salonen

Haastattelijan säikäyttämä ruuna selvisi voittajaksi – ”Sinä kävelit vastaan ja…”

Janne Korven suojatti Where Is My Mind otti kauden toisen voittonsa vakuuttavasti Vermossa. Lämmitysvaiheessa sattui kommellus, jolle Korpi saattoi jo voittajahaastattelussa naureskella.

Janne Korven valmentama, ohjastama ja yhdessä Jussi Hietalahden kanssa omistama Where Is My Mind pääsi tasoitusajossa matkaan perusmatkalta, ja keulajuoksu tuli 4-vuotiaalle. Se sai vetää rauhassa ja irtosi muista vakuuttavalla tavalla.

”Tosi helppoa oli, kun keulaan pääsi, eikä mitään ongelmia ollut. Ajattelin, että ihme, jos joku spurttaa viimeisellä 500 metrillä ohi. En miettinyt mitään pussitteluja”, Janne Korpi puhui.

Where Is My Mind oli lämmittelyssä kovasti meneväinen. Janne Korpi kertoi mistä oli kyse.

”Se oli hauska tapahtuma: sinä kävelit vastaan ja nostit kättä ja ohjelmaa. Sehän säikähti sitä ja lähti painamaan. Kuuntelin, kun sanoit tuolla, että hevonen oli niin virtavan näköinen. No on kai, kun toinen tuolleen peläyttelee”, Janne Korpi kertoi Jari Haanniemen haastattelussa hyväntuulisena.

BWT Gazeau illan nelivuotias tähti

Antti Teivaisen ja BWT Gazeaun kisa ei käynnistynyt toivotusti, kun kaksikko ei pystynyt puolustamaan keulapaikkaa sisäradalta. Tommi Kylliäinen latasi Planbee'n kärkipaikalle, josta sillä myös ajettiin.

Kirivaiheessa vastustajat Planbeen'n ympäriltä tippuivat, eikä Kylliäinen pystynyt pitämään selässään vaaninutta valjakkoa perille asti pussissa. Hannu-Pekka Korven valmentama Derby-nelonen BWT Gazeau spurttasi oikein hallitusti 4000 euron arvoiseen ykköstilaan.

Tuplaa voittosumma-lähdön 3000 euroa meni yllättäjälle, kun Jukka Torvisen ohjastama Cocktail Cake veti startista maaliin.

Jaakko Salmisen valmentama Daddy Boy vastasi kierroksen jymypaukusta. Ville Tonttilan ajokki veti lyhyen matkan kisaa maaliin saakka, ja sen ennätys koheni sekunnilla lukemiin 12,3aly.

Toissa vuonna kerrassaan 13 kertaa parhaaksi ravannut Myrskyri on voitottoman välivuoden jälkeen noussut taas loistotälliin. Henri Bollströmin ohjastama ruuna joutui avaamaan enintään 95 000 euroa tienanneiden lyhyessä ryhmässä 19,0-vauhdilla, kun kiihdytys venähti, mutta siitä välittämättä jaksoi Ari Karttusen suojatti irrota lopussa helppoon voittoon.

Vermon ravi-ilta huipentui 65-lähtöjen jälkeen ajettuun avoimeen Isokenkään, jossa mittarissa oli hurja 21-vauhti koko täyden matkan ajan. Parvelan Retun juoksu meni vaikeaksi, ja Vixeli runnoi lopussa täpärästi yllätysvoittoon. Vixelin voittotulos oli mahdottoman kova 21,3ake!

Lue lisää Vermon raveista 28.9. Hevosurheilusta. Tilaajana voit lukea raportin jo 22.9. verkossa.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T65-1: 4 Myrskyri, 40 %, 0,43 euroa

T65-2: 2 Where Is My Mind, 53 %, 0,76 e

T65-3: 2 Full Picture, 23 %, 2,47 e

T65-4: 3 Daddy Boy, 2 %, 95,20 e

T65-5: 1 BWT Gazeau, 27 %, 252,93 e

T65-6: 4 Cocktail Cake, 4 %, 3173,89 e

Kuusi oikein -voitto-osuus 3173,89 e

Viisi oikein 76,37 e

Vaihto: 237 695,34 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi