Tommi Kylliäisen treenaaman Sahara Commanderin ura on käynnistynyt kahdella täysosumalla.
Tommi Kylliäisen treenaaman Sahara Commanderin ura on käynnistynyt kahdella täysosumalla.Kuva: Pekka Salonen

Sahara Commander jatkaa uraansa tappioitta – myös toinen Sahara-hevonen finaalilähdön palkintopallilla

Vermon ravi-illan suurimmat setelit jaettiin jo ennen Toto65-kohteita.

Kaksivuotiaiden Junnustartti-finaalissa Tommi Kylliäinen tarjosi säästöreissun valmentamalleen Sahara Commanderille. Se niittasi voittotaistossa varmoin ottein parhaaksi ohi johtavan rinnalla ravanneen Diamond Combon.

”Kevyt nykyaikainen hevonen, jolla juoksutekniikka on aika hyvä. Se liikkuu helposti kovaa”, Tommi Kylliäinen kuvaili Sahara Commanderia.

Lasse ja Mikko Talsin omistaman ruunan voitto palkittiin 5000 eurolla.

Petra Huhdin kasvateille kisa oli melkoinen jymymenestys, kun voittajan lisäksi onnistui Sahara Sweetdreams, joka sijoittui kolmanneksi.

Hurme hurmoksessa

Salamakypärien osalähtöjä ajettiin peräti kaksi. Ensimmäisessä Jere Hurmeen ohjastama Chase oli odotetusti paras, mutta sen voitto tuli kaikkea muuta kuin ilmaiseksi, sillä ori roikkui alkumatkan kolmannelle radalla, kunnes pääsi johtamaan toista rataa. Vaikeasta juoksusta huolimatta Teemu Jurvasen valmentama ja omistama 4-vuotias voitti selvällä erolla muihin.

”Enempää ei voinut eka 500 metriä mennä pieleen, mutta hevonen paikkasi sen hienosti ja oli tänään ylivoimainen”, Jere Hurme kertoi huojentuneena.

Toisessa osalähdössä Tuukka Varis ajoi Mr Big Moneylla aktiivisesti, ja kaksikko eteni vetotöihin. Valjakko voitti ylivoimaisesti, vaikka matkavauhti oli syyssateen piiskatessa reipasta.

Kokonaiskilpailussa kärkipaikalle Chasen voiton myötä noussut Jere Hurme sinetöi loistoiltansa hopeasijalla O.P. Rocin rattailla.

Tammatähdessä Olli Koivusen ohjastama Goodygoodytwoshoes pääsi suosiolla keulaan ohi Club Nord Elitin, ja jenkkitamma veti perille saakka varmoin ottein ennen lähes tasapäin maaliin tullutta kaksikkoa Club Nord Elit-Gal Gadot Racing.

Teräsmiesliigassa parhaasta ei jäänyt epäselvyyttä, kun Hannu Torvisen ohjastama Kiikku's Trooper jyräsi parhaaksi toiselta ilman vetoapua.

Lue Vermon raveista lisää 21.9. Hevosurheilusta. Tilaajana voit lukea raportin jo 15.9. verkossa.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T65-1: 4 Goodygoodytwoshoes, 39 %, 0,88 euroa

T65-2: 6 Chase, 53 %, 1,46 e

T65-3: 12 Vonkari, 22 %, 4,88 e

T65-4: 6 Kiikku's Trooper, 45 %, 8,44 e

T65-5: 7 Mr Big Money, 50 %, 15,47 e

T65-6: 5 Effronte Photo, 3 %, 201,69 e

Kuusi oikein -voitto-osuus 201,69 euroa

Viisi oikein -

Vaihto: 210 834,28 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi