Ari Moilasen ohjastama Willow Pride punnersi Tammatähden maalisuoralla kärkeen ja voittoon.
Ari Moilasen ohjastama Willow Pride punnersi Tammatähden maalisuoralla kärkeen ja voittoon.Kuva: Anu Leppänen

Willow Pridesta Tammatähti yllättävien vaiheiden jälkeen – myös Xet Diablolle ja Idomenio Sisulle 10-voittotulokset

Häikäisevän uran ja jo yli puoli miljoonaa euroa tienannut Willow Pride täydensi palkintokaappian St Michelin Tammatähdessä.

Tammatähden kiihdytyksessä Emma Väre ja 5-vuotias Cream Candy puolustivat ykkösradalta helposti johtopaikan, ja avauspuolikas oli Ediman ravatessa rinnalla 08,5. Willow Pride pääsi takarivin lähtöpaikastaan huolimatta erinomaisesti 2. ulos. Endless Story jäi kiihdytyksessä ulkoradoille ja peruutteli hännille.

Johtohevonen oli lyöty kierros juostuna ja 5-vuotias Edima vyöryi päätöspuolikkaan alussa kärkeen ja näytti loppukaarteessa matkaavan voittoon asti, mutta vielä tuli 9-vuotias kaiken nähnyt konkari Willow Pride ja ohitti Ediman. Edima kesti toiseksi ja EL Indeed kiri kaukaa 5. ulkoa kolmanneksi. Willow Priden voittoaika oli 8000 euron ykköspalkinnolla ajetussa lähdössä 10,9aly.

Markku Niemisen valmentaman Willow Priden voitto oli tällä kertaa pikkuyllätys, mutta ei tosin sen jälkeen, kun se pääsi Ari Moilasen ohjastamana radalta 11 toiseen pariin ulos. Moilanen myönsi yllättyneen voittajahaastattelussa itsekin siitä, miten hyvän paikan he saivat.

"Saatiin hyvää vetoapua koko matka. Hevonen ei tuntunut viimeisessä kurvissakaan voittajalta. Tuukka (Ediman kanssa) sai niin paljoa etua meihin", Moilanen tuumasi. "Onhan tämä ihan harvinainen tammahevonen. Sillä on kaksivuotiaasta lähtien kaikki kovimmat kisat käyty läpi, ja hevonen vain vuodesta toiseen jaksaa mennä."

Kylmäveristen hopeadivisioonakarsinnan kiihdytyksessä Vappuäijä hyökkäsi sisäradalta startanneen Coren kimppuun, ja keulataisto ratkesi Vappuäijän laukkaan. Core piti johtopaikalta vastustajansa maaliin saakka varmasti takanaan ajalla 22,0aly.

Enintään 200 000 euroa tienanneiden lämminveristen 1609 metrin ryhmäajossa paras oli johtavan rinnalta vastustajansa murskannut 5-vuotias Idomenio Sisu. Voittoaika oli 10,2aly.

Enintään 40 000 euron mailin ryhmässä voittoon liiteli 3. ulkoa juossut Xet Diablo. Voittoaika Mika Katteluksen valmennettavalla oli komea 10,5aly.

Lue lisää Mikkelin raveista ke 19.7. ilmestyvästä Hevosurheilusta.

Hopeadivarin sankarit. Vasemmalta Esa Holopainen (ohjastaja), Core, Kaisa Tamminen (hoitaja) ja Satu Kivelä (osaomistaja).
Hopeadivarin sankarit. Vasemmalta Esa Holopainen (ohjastaja), Core, Kaisa Tamminen (hoitaja) ja Satu Kivelä (osaomistaja).Kuva: Anu Leppänen
Sahara Dangerous toi Tapio Mäki-Tulokkaan valmennustallille päivän toisen voiton.
Sahara Dangerous toi Tapio Mäki-Tulokkaan valmennustallille päivän toisen voiton.Kuva: Anu Leppänen
Petri Salmelan (oikealla) Idomenio Sisu loisti johtavan rinnalta.
Petri Salmelan (oikealla) Idomenio Sisu loisti johtavan rinnalta. Kuva: Anu Leppanen
Xet Diablo 10,5!
Xet Diablo 10,5!Kuva: Anu Leppänen
Hanna Rusanen riemuitsi Kuuselan Wiltterin voitosta ja uudesta ennätyksestä 21,0.
Hanna Rusanen riemuitsi Kuuselan Wiltterin voitosta ja uudesta ennätyksestä 21,0.Kuva: Anu Leppanen
Harri Koivusen valmentama Goodygoodytwoshoes venytti pronssidivisioonakarsinnan parhaaksi ajalla 11,3aly.
Harri Koivusen valmentama Goodygoodytwoshoes venytti pronssidivisioonakarsinnan parhaaksi ajalla 11,3aly.Kuva: Anu Leppänen

Toto75-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T75-1: 1 Core, 34 %, 0,52 e

T75-2: 6 Sahara Dangerous, 17 %, 2,75 e

T75-3: 1 Idomenio Sisu, 29 %, 8,94 e

T75-4: 11 Willow Pride, 18 %, 35,52 e

T75-5: 9 Xet Diablo, 24 %, 87,18 e

T75-6: 4 Goodygoodytwoshoes, 18%, 241,15 e

T75-7: 1 Evartti, 38 %, 372,10 e

Voitto-osuudet:

7 oikein: 372,10 euroa

6 oikein: 3,83 euroa

Vaihto: 352 081,18 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi