Vielä ehdit tarkistaa sähköpostiosoitteesi ja 
voit voittaa matkan Elitloppetiin

Vielä ehdit tarkistaa sähköpostiosoitteesi ja voit voittaa matkan Elitloppetiin

Hevosurheilu-lehti kehittää sähköisiä palveluitaan ja tarvitsee lukijoiden ajantasaisia sähköpostiosoitteita voidakseen tarjota palveluita kätevästi yhdellä käyttäjätunnuksella.

”Hevosurheilu- ja 7 oikein -lehtien uusi tunnus edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Se kannattaa jo nyt syöttää tilausjärjestelmään tai tarkistaa, että aiemmin syötetty osoite on toimiva ja käytössä oleva. Jos lukee ainoastaan paperilehteä, ei tarvitse tehdä mitään”, tuotantovastaava Jutta Salmi Hevosurheilu-lehden asiakaspalvelusta kertoo.

Verkkopalvelun itsepalvelusivulle kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy lehden tilauslaskusta. Salasana on oma postinumero. Kirjauduttuaan sisään voi tarkistaa ja tarvittaessa päivittää oikeat yhteystiedot. Päivittäminen onnistuu myös älypuhelimiin tai tabletteihin ladattavissa olevalla mobiilisovelluksella.

Verkkopalvelussa itsepalvelusivu on osaston Asiakaspalvelu alalaidassa. Mobiilisovelluksessa tiedot päivitetään omat tiedot valikosta, josta pääsee siirtymään itsepalvelusivulle. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu auttaa arkisin joko sähköpostilla osoitteesta tilaukset@hevosurheilu.fi tai puhelimitse numerosta 020 760 5300 kello 10-15.

”Arvomme yhden paikan Hevosurheilu-lehden kaikkien aikojen ensimmäiselle lukijamatkalle Elitloppetiin kaikkien niiden kesken, joilla on uusi päivitetty tai vanha toimiva sähköposti 30.3.” toimitusjohtaja Keijo Kinnula kertoo.

Lukijamatka Elitloppetiin Tukholmaan tehdään 28.-30.5. Se on myynnissä verkkokaupassa osoitteessa kauppa.hevosurheilu.fi

Tammikuussa tilaajille avattiin lehtiarkisto, jossa on kaikki Hevosurheilu-lehden ja sen edeltäjien Hevoslehden ja Hevostalouden numerot. Arkisto sisältää yli 5 200 lehden numeroa lähes 100 vuoden ajalta.

”Merkittävä osa verkkolehden sisällöstä on tulevaisuudessa tarjolla vain tilaajille, joten tunnusasiat kannattaa laittaa ajoissa kuntoon. Äskettäin avattu lehtiarkisto on muuten melkoinen aarreaitta ja nostalgiapommi”, päätoimittaja Tero-Mikko Talaslahti vinkkaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi