Aatsinki ja Östman tuplavoittajat – Kontiolle kolme ykköstä
Ari Aatsinki toi Suomeen kaksi voittoa.Kuva: Totofoto

Aatsinki ja Östman tuplavoittajat – Kontiolle kolme ykköstä

Suomalaiset valloittivat jälleen Bodenin lounasravien voittoseremoniat. Ari Aatsingin valmentamat Governor Hoss ja Chrissies Symphony voittivat John Östmanin ajamana. Jorma Kontio sai kääntyä kolme kertaa voittajaesittelyyn.

Governor Hoss aloitti Aatsingin valmennuksesta hurjalla esityksellä. Östman ajoi 5-vuotiaan Maharajahin pojan takarivistä keulaan, ja sitten mentiin. Governor Hoss viiletti kymmeniä metrejä muiden edellä ja voitti ylivoimaisesi ajalla 14,7a/2140m. Vesa ja Elisabeth Ponkala ovat omistajat, Hanna ja Hannu Härmälä kasvattajat.

”Olin vain matkustaja ensimmäiset puolitoista kierrosta. Mutta hienosti Governor Hoss jaksoi maaliin saakka. Tässä on aina ollut kova luokka, toivottavasti Ari saa fiksattua sen esiin”, Östman sanoi.

Chrissies Symphony toi Aatsingin toisen voiton. Se juoksi johtaneen Mauri Jaaran Ditchback Dominon rinnalla. Chrissies Symphony pinnisti ykköseksi ajalla 18,6/2140m. Ditchback Domino oli kakkonen samalla ajalla.

Mauri Jaara aloitti suomalaisvoitot. True Noice kiri takaa vakuuttavasti ykköseksi ajalla 15,6a/2140m. Easy Silence nousi toiseksi ja johtanut No Beer Drinker oli kolmas.

Kontion ensimmäinen voitto tuli Gunnar Bertilssonin O.K. Nalanilla, joka hallitsi johtopaikalta. Toinen ykkönen tuli 3-vuotiaalla kylmäverisillä. Jerker Bjurmanin Sonja Kiro (Åsajerven) eteni voittoon ajalla 34,9/2140m. Paavo Koivurovan M.T. Keepontrotting oli Kontion kolmas voittaja pistelähdössä. Se oli johtopaikalta omaa luokkaansa.

Jorma Särkiniva nähdään usein Mats Rånlundin hevosten rattailla. Ellen Degeneres toi johtopaikalta kaksikolle ykkösen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi