Admiral As palasi voittajaksi
Reijo Liljendahl ja Admiral As.Kuva: Anu Leppänen

Admiral As palasi voittajaksi

Reijo Liljendahlin Admiral As epäonnistui viikko sitten Solängetissä. Örebrossa ruuna oli jälleen oma itsensä ja palasi voittokantaan. Admiral As on tänä vuonna juossut yhdeksän kilpailua ja voittanut kuusi kertaa.

Toto75-kierros alkoi Admiral Asin näytöksellä. Örjan Kihlström ajoi rohkeasti eteenpäin, ja Admiral As pääsi keulaan kierroksen juoksun jälkeen. Liljendahlin valmennettava hallitsi ja voitti 125 000 kruunua ajalla 12,0a/2100m. Kakkossuosikki Emoji luopui keulapaikasta ja juoksi voittajan takana. Se kiri hyvin, mutta Admiral Asin ohi ei ollut asiaa. Jonna Irrin ja Taneli Säteen Majestic Man kiersi alun kolmatta. Rikard N Skoglund pääsi lähtemään kiriin myöhään. Majestic Man tuli hyvin ja oli viides maalissa.

”Viimeksi tuli laukka, kun jouduin ottamaan kiinni. Nyt ajoin rauhassa eteenpäin. Kun saimme keulat, kaikki oli helppoa sen jälkeen. Admiral As on sekä nopea että vahva, mutta starttinopeutta siltä vielä puuttuu”, Kihlström sanoi.

Reijo Liljendahl liikuttui lahjakkaan Admiral Asin hienosta esityksestä: ”Olen aivan haltioitunut tästä hevosesta. Minulla on tässä valmennuksessa hevonen, jota parempaa ei aikaisemmin ole ollut. Ajamme vielä 75-finaalin, sen jälkeen aloitamme valmistautumisen ensi kauteen.”

Kultadivisioona sujui Mellby Freen tahdissa. Björn Goop antoi jo Björnkollen-vihjeohjelmassa positiiviset kommentit tammasta. Mellby Free veti maaliin saakka. Kovaa kirinyt Milliondollarrhyme pääsi lähelle. Goopin toinen 75-voitto tuli Diamantstoetissa. Hän karautti Svecak Palemalla johtohevosen rinnalle. Maalisuoralla Svecak Palema pinnisti voittoon ajalla 12,7a/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi